• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Madrilenjo" u kom niko nije dao 100%...

Autor mondo.rs

Obe ekipe su rezervisano ušle u najveći derbi Madrida i kao da su više mislile na Evropu...

Dobar derbi Madrida, ali bez prepoznatljive intenzivnosti!

Real Madrid i Atletiko Madrid podelili su bodove u derbiju 31. kola Primere u meču u koji kao da su ciljano ušli bez stoprocentnog angažmana, valjda čuvajući snagu za evropske okršaje sa Juventusom  i Sportingom gde još imaju velike šanse za trofej, nasuprot domaćem prvenstvu.

Tek na momente videli smo onu pravu borbenost u "Madrilenju", a najbolji pojedinci bili su Jan Oblak i Kejlor Navas, uprkos golovima Kristijana Ronalda i Antoana Grizmana.

Zidan je čak Portugalca "povukao" sa terena posle sat vremena igre, dok su manje vremena na terenu proveli i Luka Modrić, Karim Benzema i Isko, dok u protokolu za meč uopšte nije bio brazilski vezista Kazemiro.

REAL MADRID - ATLETIKO MADRID 1:1 (0:0)

Jan Oblak je imao više posla u prvom poluvremenu, ali u 53. minutu nije mogao ništa.

Garet Bejl je iskoristio dobar momentum Reala početkom drugog poluvremena, protutnjao po levoj strani gde nije mogao da ga zaustavi veteran Huanfran, i poslao odličnu loptu za Kristijana Ronalda na drugoj stativi.



"Skliznula" je lopta sa glave Lukasu Ernandezu, Kristijano Ronaldo nije izgubio fokus sa lopte i uspeo je da uhvati volej koji se od zemlje odbio i prevario Jana Oblaka.

Tek tada, kao što je to običaj sa Simeonom, njegova ekipa zaigrala je malo ofanzivnije i nakon odlične kombinacije Grizmana i Vitola, čiji je šut odbranio Kejlor Navas, na odbijenu loptu natrčao je Antoan Grizman i postigao svoj treći uzastopni gol na "Bernabeuu" protiv Reala.

Najbolje prilike na kraju meča imao je Serhio Ramos koji je prvo odlično izveo slobodnjak koji je Oblak "skinuo" rukom, da bi još bolju šansu imao glavom posle kornera.

Ipak, "tukao" je preko gola s prve stative...

REAL: Navas - Karvahal, Varan, Ramos, Marselo - Vaskez, Kovačić (od 70. Modrić), Kros, Asensio (od 70. Isko) - Bejl, Ronaldo (od 60. Benzema).

ATLETIKO: Oblak - Huanfran, Savić, Godin, Lukas - Vitolo (od 61. Korea), Tomas (od 81. Gamero), Saul, Koke - Kosta (od 71. Gabi) i Grizman.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC