• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dis teatar: Predstavama do pravde za Davida

Autor mondo.ba

Banjalučko Dis pozorište u želji da pomogne da pravda i istina za Davida Dragičevića izađe na vidjelo daje svoj mali doprinos.

Predstava "U 4 zida" biće odigrana 11. aprila 20.30 časova, a sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen na račun za pomoć porodici Dragičević u razriješenju slučaja. Cijena ulaznice je 2KM.

O predstavi: Primjećujemo li ono što nam se dešava pred nosom ili ignorišemo? Je li ovo neka tamo porodica ili mi sami? Kako posmatramo one koji se ne ponašaju po normama koje je društvo nametnulo? Smatramo li ih idiotima ili ćemo pokušati da ih saslušamo? Buntovnici ili idioti? Otkrijte 11.4. kako funkcioniše jedna „sasvim obična“ porodica i šta se to zapravo dešava u 4 zida.

Predstava "Paradigma" biće odigrana 16. aprila u 20.30 časova. Sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen na račun za pomoć porodici Dragičević u razriješenju slučaja. Cijena ulaznice je 2KM.

O predstavi: Grad, koji je odavno zaboravio da živi, dolazi do granica apsurda i zabranjuje muziku. Ljudi prate tuđe ideale i koračaju u propast. Gradom odjekuju samo tupi koraci prolaznika, sve se pretvara u muk. Isti muk koji proždire lijepa sjećanja. Nakon brodoloma Ego, Super Ego i Id ostaju zatečeni na splavu. Bez hrane i vode moraju donijeti odluku koji će se od njih žrtvovati i dopustiti da ga ostali pojedu, te na taj način spasiti ostale. Šta je sa muzikom? Ona još uvijek čeka...Da ego, Super Ego i Id preduzmu nešto...

Karte se mogu rezervisati putem e-mail dis teatra ([email protected]) ili preko aplikacije BL TEATAR.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop