Dis teatar: Predstavama do pravde za Davida

Autor:

Banjalučko Dis pozorište u želji da pomogne da pravda i istina za Davida Dragičevića izađe na vidjelo daje svoj mali doprinos.

0
A- A A+

Predstava "U 4 zida" biće odigrana 11. aprila 20.30 časova, a sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen na račun za pomoć porodici Dragičević u razriješenju slučaja. Cijena ulaznice je 2KM.

O predstavi: Primjećujemo li ono što nam se dešava pred nosom ili ignorišemo? Je li ovo neka tamo porodica ili mi sami? Kako posmatramo one koji se ne ponašaju po normama koje je društvo nametnulo? Smatramo li ih idiotima ili ćemo pokušati da ih saslušamo? Buntovnici ili idioti? Otkrijte 11.4. kako funkcioniše jedna „sasvim obična“ porodica i šta se to zapravo dešava u 4 zida.

Predstava "Paradigma" biće odigrana 16. aprila u 20.30 časova. Sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen na račun za pomoć porodici Dragičević u razriješenju slučaja. Cijena ulaznice je 2KM.

O predstavi: Grad, koji je odavno zaboravio da živi, dolazi do granica apsurda i zabranjuje muziku. Ljudi prate tuđe ideale i koračaju u propast. Gradom odjekuju samo tupi koraci prolaznika, sve se pretvara u muk. Isti muk koji proždire lijepa sjećanja. Nakon brodoloma Ego, Super Ego i Id ostaju zatečeni na splavu. Bez hrane i vode moraju donijeti odluku koji će se od njih žrtvovati i dopustiti da ga ostali pojedu, te na taj način spasiti ostale. Šta je sa muzikom? Ona još uvijek čeka...Da ego, Super Ego i Id preduzmu nešto...

Karte se mogu rezervisati putem e-mail dis teatra (disteatar@gmail.com) ili preko aplikacije BL TEATAR.

Ostale vijesti