Cukerbergov kompleks - detalj o kojem se priča

Autor:

Svaki detalj je bitan ili samo Cukerbergov kompleks?

0
A- A A+

Mark Cukerberg pojavio se pred američkim Kongresom, kako bi dao pitanja na to kako radi Facebook, kako prikuplja podatke korisnika, šta sa njima radi i kako planira dodatno da ih zaštiti. Nije puno toga smislenog rekao, ali je otkrio par bitnih i nekom i šokantnih stvari.

Tokom svedočenja, tokom kojeg je Cukerberg pričao o izuzetno važnim stvarima, koje se tiču svih nas, neki novinari su primetili da Mark ne sedi na običnoj stolici. On je sedeo na „unapređenoj“ stolici, koja ga je izdigla i zbog položaja dodatnog jastuka učinila da stalno bude ispravljen. Time je, po mišljenju stručnjaka za komunikaciju i gestikulaciju, želeo da oda utisak sigurnog i stabilnog govornika. Uvek uspravljen i viši nego što jeste, Mark je pred senatorima izgledao, tvrde pomenuti, moćnije i sigurnije u sebe.

Odmah su se pojavile i priče da je visina jedan od kompleksa Marka Cukerberga, ali ovom prilikom ne bismo išli toliko daleko, jer to nikako ne možemo da znamo niti će Cukerberg to ikad potvrdili ili opovrgnuti, svejedno. Mark Cukerberg je, inače visok 170 centimetara, ako vas zanima…

Izvor: Mentecacto

Ostale vijesti