• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Neće se Jokić promijeniti zbog novog ugovora"

Autor mondo.rs

Pitanje koje je nasmijalo Pola Milsapa... "Dajte tom dečku novi ugovor", dodaje Majkl Maloun.

Košarkaši Denvera su najbolja NBA ekipa koja je ostala "ispod crte" za plej-of, a mnogi misle i da su kvalitetniji od pojedinih ekipa iz istočne konferencije koje su ušli u razigravanje.

Nagetsi su imali sve u svojim rukama i trijumf nad Minesotom donosio im je mjesto među osam najboljih ekipa Zapada, međutim Timvervulfsi su slavili poslije produžetka u jednoj od najboljih utakmica sezone - prije svega iz ugla borbenosti i "muške" igre.

Timu iz Kolorada nije pomoglo ni 35 poena Nikole Jokića koji će i treću sezonu zaredom provesti van plej-ofa, a ovoga puta to zaista nije očekivao...

U izjavi za američke novinare, dan poslije poraza od Minesote, priznao je da nije imao nikakve planove za ljeto pošto je očekivao da će Nagetsi igrati plej-of. Dodao je da će biti u Srbiji, ali mnogo manje nego lane i da će više raditi u Denveru.


Što se tiče sinoćnje utakmice...

"Nisam ljut, a nisam ni tužan. Mislim da smo igrali zaista dobro i ne možemo da tražimo ništa više od toga. Promašili smo neke otvorene šuteve i eto...", nije ulazio u previše detalja.


Tokom ovog ljeta očekuje se i da Nagetsi produže ugovor sa Jokićem i dok se spekuliše o tome koliko će novca dobiti i da li će to biti četvorogodišnji ili petogodišnji ugovor, Pol Milsap - koji igra uz njega u reketu - u jedno je siguran...

"Haha, ne, uopšte se ne brinemo da će novi ugovor i novac promijeniti Jokića u bilo kom smislu", poručio je veteran koji je priznao da nije igrao potpuno oporavljen.

Trener Majkl Maloun je kazao da je njegov tim napredovao, ali da je razočaran što se nisu domogli plej-of. Objasnio je i da je normalno što je Jokiću povjerio posljednji napad jer je on "najbolji košarkaš Denvera", te dodao najvažniju stvar za sljedeću sezonu.

"Što je prije moguće - dajte novi ugovor tom dečku", poručio je Nagetsima Maloun.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC