• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo i Mesi iz drugog ugla - ko je bolji lider?

Autor mondo.rs

Na Twitteru je objavljen zanimljiv video, koji prikazuje kako se najbolji fudbaleri današnjice ponašaju kada njihov tim ima negativan rezultat u važnoj utakmici.

Barselona je eliminisana u četvrtfinalu Lige šampiona, iako je u prvoj utakmici pobedila Romu 4:1, dok je Real tek golom iz penala u sudijskoj nadoknadi vremena obezbedio prolaz u dalje takmičenje, nakon što je Juventus na stadionu "Santjago Bernabeu" anulirao 0:3 iz Torina.

Velikani španskog i evropskog fudbala ove nedelje su se neočekivano našli na velikim mukama, jer se posle prvih utakmica smatralo da su "jednom i po" nogom već u sledećoj rundi.

Međutim, sve vreme je u njihovoj igri i pristupu postojala razlika.

Real je tokom svih 90 minuta nastojao da postigne željeni pogodak i na kraju je to i uspeo - na stranu to što mnogi smatraju da penal nije trebalo da bude dosuđen - dok je Barsa na rimskom "Olimpiku" izgledala pasivno i bezvoljno, pa je ni prvi, ni drugi primljeni gol nisu razdrmali, već je golom Manolasa za 3:0 u 82. minutu i definitivno kapitulirala.

Kakva je u svemu tome bila uloga Kristijana Ronalda i Lea Mesija, najboljih fudbalera današnjice i prvih zvezda njihova dva tima?

S obzirom na to da je Portugalac često "razapinjan" kao egoista i igrač kome su sopstveni interes i statistika na prvom mestu, kadrovi koji slede sigurno će iznenaditi mnoge ljubitelje fudbala.

Jer, Ronaldo je posle svakog od tri primljena gola bodrio saigrače i podsticao ih na reakciju, dok je Mesi, čak i kada je odlaskom Inijeste na klupu preuzeo kapitensku traku, u najtežim trenucima po ekipu ćutao i obarao pogled!

Uverite se...


Liderstvo se, naravno, ogleda i u mnogim drugim stvarima. Ne mora da znači da je Kristijano uvek pozitivno nastrojen, ni da je Leo uvek malodušan. Ali, u utorak i sredu su svojim različitim ponašanjem svakako doprineli drugačijim konačnim ishodima teških utakmica.

Nagrada za Ronalda je polufinale Lige šampiona protiv Bajerna, dok Mesiju ostaje da "overi" praktično osvojenu titulu prvaka Španije i u finalu protiv Sevilje odbrani Kup kralja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC