• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siti ima ogromnu zalihu, ali još nije šampion

Autor mondo.rs

Protiv Svonsija bi mogla da usledi fešta...

Kraj crnog niza Sitija!

"Građani" su bili gotovo savršeni do početka aprila kada su vezali tri uzastopna poraza u možda i najvažnijim mečevima sezone protiv Liverpula u Ligi šampiona, odnosno protiv gradskog rivala Junajteda u Premijer ligi, a na pravi put, bar u domaćem prvenstvu, vratili su ovog vikenda na "Vembliju" - u neobičnom terminu od 20.45.

Siti je pogocima Žesusa i Gundogana iz prvog, odnosno Sterlinga iz drugog poluvremena, uspeo da savlada domaćina koji je postigao utešni gol preko Eriksena.

TOTENHEM - MANČESTER SITI 1:3 (1:2)

Gosti su do vođstva došli u 22. minutu kada je Vensan Kompani, u stilu svog sunarodnika Kevina de Brujnea, poslao savršen pas za brzonogog Gabrijela, a napadaču iz Brazila nije bilo teško da završi odličnu akciju.

Već tri minuta kasnije nova greška odbrane i penal koji je skrivio Ugo Loris na Sterlingu, verovatno van kaznenog, a Ilkaj Gundogan ga je sjajno izveo najstrožu kaznu za 2:0.

Slabosti u odbrani pokazala je i odbrana Sitija kada je Kristijan Eriksen protrčao između štopera, pokušao da lobuje Edersona, a onda iz rikošeta smanjio rezultat, da bi se potom ispostavilo da je to samo utešni pogodak.


Rahim Sterling je lako ulazio u šanse, lako ih i promašivao, međutim odbijenu loptu posle odbrane Lorisa, sa dva-tri metra, nije mogao da propusti - zakucao je u mrežu.

Bez obzira na to što Siti ima velikih 16 poena prednosti nad Junajtedom - još uvek ne može da proslavi titulu pošto "đavolima" ostaje još šest mečeva do kraja

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC