• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 15. 4. 2018.

Autor mondo.rs

Šta vam zvezde savetuju saznajte i danas u MONDO horoskopu.

 Dnevni horoskop za 15. 4. 2018. Izvor: MONDO/MARIO MILOJEVIĆ

Piše: Jovana Vilimonović

Ovan

Ako ste budete potrudili malo više na poslu danas, to će svi primetiti. Očekujte napredak. Radite nešto što Vam prija popodne, da ne biste bili nervozni.

Bik

Imajte razumevanja za partnera, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, priđite osobi koja Vam se dopada. Danas je dobar dan za kraće putovanje.

Blizanci

Dosta brinete o novčanoj situaciji. Kupite sebi neki komad odeće ili nešto što odavno planirate, samo nemojte trošiti previše. Kolege na poslu su sklone kompromisu.

Rak

Moguće su promene na poslu. Danas je dobar dan da uvedete novine u posao. Vodite računa o sebi. Nemojte zapostaviti privatni život zbog posla.

Lav

Odradite sve obaveze na vreme. Možete potražiti pomoć drugih ljudi, ako ne možete sve sami. Uradite danas nešto za sebe, idite na masažu, do frizera ili pogledajte dobar film.

Devica

Imate dosta obaveza danas, ali ne zapostavljajte društveni život. Novo poznanstvo preko prijatelja ili interneta je moguće. Zauzeti, ne ulazite u rasprave sa partnerom.

Vaga

Možete opet sarađivati sa osobom sa kojom ste sarađivali. Iskoristite šansu za napredak. Danas kritiku ne primajte k srcu.

Škorpija

Moguć kraći put. Udovoljite sebi i ne propuštajte priliku, ako Vam se pruži. Vežbajte, promenite neke loše navike. Zdravlje treba da Vam bude na prvom mestu.

Strelac

Izuzetno Vam je bitan društveni život, nađite makar sat vremena u toku dana za druženje sa prijateljima. Danas je dobar dan za uvođenje nekih promena na poslu.

Jarac

Moguća je avantura ili flert, ako ste slobodni. Pravite kompromise sa kolegama. Previše brinete o mišljenju drugih.

Vodolija

Spremni ste za nove zadatke i obaveze. Nemojte otaljavati posao, budite temeljni. Imajte strpljenja za osobu sa kojom ste u vezi ili Vam se samo dopada.

Ribe

Ne prigovarajte partneru zbog sitnica. Ne možete promeniti njegove osobine, samo možete imati strpljenja. Slobodni, idite do grada sa prijateljima. Danas nije dan nove početke na poslu, već za završavanje započetih dogovora.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop