• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardioli golf bitniji od Junajteda

Autor mondo.rs

Trener Mančester stija kaže da neće gledati utakmicu koja bi njegovom timu mogla da donese titulu.

Trener fudbalera Mančester sitija, Pep Gvardiola, rekao je da će igrati golf, pre nego da gleda duel Mančester junajteda i Vest Bromvič Albiona, koja bi njegovoj ekipi mogao da donese titulu u Premijer ligi.

Siti je u subotu uveče pobedio Totenhem 3:1 i mogao bi matematički da postane šampion Engleske ako gradski rival izgubi od VBA u utakmici koja se od 17 časova igra na Old Trafordu.

"Jedini rezultat koji danas želim da čujem je onaj iz golfa... Mislim da će Junajted pobediti, ali zavisimo samo od sebe", rekao je Gvardiola, koji će igrati golf sa svojim sinom, preneo je "BBC".

"Građani" imaju 16 bodova više od gradskog rivala, do kraja sezone imaju još pet utakmica a, Junajted jednu više.

Siti je imao priliku da osvoji titulu pobedom u mančesterskom derbiju 7. aprila, ali je ispustio vođstvo od 2:0 i izgubio 2:3, pa je slavlje odloženo.

Ekipa Pepa Gvardiole će 22. aprila na svom stadionu igrati protiv Svonsija, koji se bori za opstanak i, najverovatnije, pobedom doći do trofeja.

"Važno je to što ćemo imati priliku da osvojimo titulu pred našim navijačima", dodao je nekadašnji trener Barselone i Bajern Minhena.

Fudbaleri Mančester sitija imali su loših 10 dana iza sebe, pošto su dva puta izgubili od Liverpula u četvrtfinalu Lige šampiona, a između ta dva duela pretrpljen je i poraz od Junajteda.

"Ljudi govore da smo doživeli veliki neuspeh, ali ne shvataju realnost fudbala. Ligu šampiona možete da osvojite u sedam utakmica, a Premijer liga traje 10 meseci. Mnogo je važnije šta su moji momci uradili ove sezone u prvenstvu", naveo je Gvardiola.

Zanimljivo, čuveni trener Mančester junajteda, Aleks Ferguson, takođe je igrao golf kada je njegova ekipa osvojila titulu u Premijer ligi, posle pobede Oldama nad Aston Vilom u maju 1993. godine. Videćemo hoće li se ta situacija ponoviti, odnosno može li VBA da iznenadi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC