• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Azar: Ponekad sam Mesi i Ronaldo, a oni UVEK!

Autor mondo.rs

Eden Azar ne veruje da je na nivou dvojice najboljih fudbalera u poslednjoj deceniji.

Gde je Eden Azar kada je u pitanju rangiranje najboljih fudbalera sveta?

U nekim trenucima deluje zaista briljantno, kao recimo prošle sezone kada je "vukao" Čelsi golovima u Premijer ligi, i tada bi se neki usudili reći i da je tek iza Mesija i Ronalda, no nekada njegove partije - kao ove sezone - ne mogu da se podvedu ni pod red solidnih.

On je ove subote na "Sent Merisu" prekinuo loš niz utakmica u kojima nije postigao gol pogodivši za izjednačenje, da bi Olivije Žiru doneo pobedu za mirniji nastavak sezone (3:2).

Nakon tog susreta upravo je Azar govorio o svojim kvalitetima i sasvim iskreno pokušao da ponudi odgovor na pitanje - gde je u odnosu na igrače koji su poslednjih deset godina ubirali individualne nagrade za najboljeg fudbalera sveta.

"Mislim da nisam na njihovom nivou", odbrusio je Azar za "SFR Sport" i nastavio:

"Oni postižu golove i prave razliku na terenu iz vikenda u vikend, a ja ne. Mogu ponekad da budem poput njih, ali nikako nemam taj kontinuitet koji pravi razliku na najvišem nivou i velikim mečevim".

Azar je posebno "nestao" sa terena otkako je Čelsi ostao bez šansi u Ligi šampiona, čak je bilo i javnih kritika na račun Antonija Kontea koji je pokušao da ga koristi na poziciji "lažnog napadača", i sve se više čini da je Belgijanac "prerastao" ovakav tim sa "Bridža", ali da li ima kvalitet za Real ili Barselonu?

"Stvarno se trudim, a novinari su ti koji me porede s njima. Ja sam ja! Trudim se da budem Eden Azar i to već radim deset godina...", poručio je ofanzivac iz Belgije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC