• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Imam osam titula... Ovako se NE uzimaju!

Autor mondo.rs

Portugalac nije krio bes posle poraza od Vest Broma. Odgovorio je na pitanje da li će njegova ekipa "preskočiti" Siti i kada.

Odmah posle velike pobede na gostovanju Mančester sitiju, Mančester junajted promovisao je gradskog rivala u prvaka tako što je u nedelju izgubio od Vest Broma na svom stadionu.

Žoze Murinjo rekao je posle meča da je mogao da "namiriše" loš nastup ekipe i dodao da je Junajted "najbolji da zakomplikuje fudbal".

Portugalac je posle utakmice otvoreno upitan - kako da se očekuje da Junajted sledeće sezone prestigne Mančester siti?

"Verujem u svoj rad. Nemam razlog da ne verujem, osvojio sam osam titula i tri Premijer lige. A, to se nije dogodilo poslednji put pre 20 godina, već pre tri i znam kako da pobeđujem", rekao je Portugalac, pa dodao:

"Verujem u sebe, ali ja ne igram".

U ovom trenutku, Junajted zauzima drugo mesto na tabeli uoči poslednjih pet kola. Siti je prvi sa nedostižnih 16 bodova prednosti, a Liverpul je treći, sa bodom zaostatka i utakmicom više.

Murinjo je posle neuspeha svog tima naglasio još jedno.

"Da sam u poziciji Mančester sitija, veoma bi me uznemirilo ako bi neko rekao da sam osvojio titulu zato što je Mančester junajted izgubio od Vest Broma. Ne, osvojili su prvenstvo jer su bili najbolji tim i jer su ispustili samo nekoliko poena", dodao je on.

Sve Murinjove titule...

Žoze Murinjo bio je dvaput šampion Portugala sa Portoom (2003, 2004), osvajao je Premijer ligu tri puta sa Čelsijem (2005, 2006, 2015), dva puta je bio prvak Serije A sa Interom (2009, 2010) i jednom Primere, sa Realom (2012).

Menadžer Junajteda zamenio je u nedeljnom porazu Pola Pogbu posle 57 minuta i nije "uvijao" kritike na račun najskupljih igrača.

"Nisam skakao od sreće posle pobede protiv Sitija, verovatno zato što sam osvojio osam titula. To su bila samo tri poena i nije me činilo super radosnim. Naprotiv, mislim da je na neke i uticalo to što su bili previše radnosti. Imam mnogo iskustva, jer sam osvojio osam titula, ali video sam neke koji jesu skakali od sreće. Tokom nedelje sam se borio protiv toga...".

"Iz iskustva znam da se titula ne može osvojiti bez konstantnosti. Naravno da pobeđujete kvalitetom, ali morate biti konstantni na svakom nivou, ne samo kada su u pitanju nastupi, već i kada govorimo o psihološkom nivou. Konstantnost je nešto što moramo da popravimo".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC