Horoskop: Ovi znaci su odani do srži

Autor:

Pripadnici nekih horoskopskih znakova su verni, a drugima vernost baš i nije jača strana. Evo koji znaci su odani - proverite da li je i vaš partner među njima.

Bik

Bik voli statičnost i stabilnost. Ne može da pomisli da Vas prevari jer to nije nikako u redu. On će biti u vezi dok god je sve kako treba i dok postoji i najmanja šansa da odnos uspe. Ako pomisli da je prevaren,  otići će bez reči jer neće dozvoliti sebi da bude u nestabilnom odnosu. 

Rak

Kada se Rak jednom zaljubi u vas, teško će se odvojiti. On uvek želi sve kada je zaljubljen i kad mu je stalo. Lako ulazi u brak, a zajednički život mu nije stran. On nije sklon prevari, posvećen je i voli da odnos uvek bude iskren. Želi da mu život bude bajka sa Vama i trudiće se da to i ostvari.

Lav

Lavovi ne mogu da ostanu sami. Vole da su u centru pažnje. Jako im je bitan ugled, kako ih drugi ljudi vide, a sve mora biti savršeno. Koliko god da su urbani i ubrzani, Lavovi ipak žele mir i stabilnost u svom domu. Verni su ako postoje osećanja, a ako to nije slučaj, neće ostati u toj vezi.

Jarac

Jarčevi se jako teško vezuju i poveravaju drugima. Oni žele jednu osobu koja im odgovara. Teško menjaju nešto u svom životu i najverniji su znak zodijaka. Imaju veliki strah od samoće, pa zato daju sve od sebe, da bi sve bilo idealno i stabilno. Prevara ne postoji kao reč u njihovom rečniku, a ne bi je nikad ni oprostili partneru. 

Ostale vijesti