• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjanić propušta derbi za Skudeto?!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Reprezentativac BiH Miralem Pjanić propustiće dva naredna meča Juventusa, uključujući veliki derbi sa Napolijem.

Prema posljednjim informacijama iz Torina ekipa Juventusas će u sutrašnjem gostujućem duelu kod Krotonea igrati bez bh. reprezentativca Miralema Pjanića.

No, ono što mnogo više brine trenera Massimiliana Allegrija je to što je sjajni vezni fudbaler upitan za derbi sezone koji će u nedjelju, u koviru 34. kola Serije A igrati protiv Napolija, jedinog konkurenta u borbi za titulu šampiona.

Pjanić je proteklog vikenda u prvom poluvremenu utakmice 32. kola protiv Sampdorije morao da napusti teren u 43. minuti, a zanimljivo Daglas Kosta koji ga je zamijenio asistirao je za sva tri gola u trijumfu “stare dame“ rezultatom 3:0.

Italijanski mediji javljaju da će Pjanić, koji nije trenirao u ponedjeljak, sigurno propustiti sutrašnje gostovanje Krotoneu. Dodaju da je nastup Pjanića, iako nije ozbiljnije povrijeđen, protiv Napolija pod znakom pitanja.

Naime, u Juventusu ne žele previše rizikovati, jer ih do kraja sezone čeka i teško gostovanje kod Intera, tako da ukoliko ne bude sto posto spreman bh. reprezentativac neće igrati u nedjelju u borbi za „skudeto“.

Nakon 32 kola Juventus je lider Serije A sa 84 boda, šest više od drugoplasiranog Napolija, i blizu je osvajanju sedme uzastopne titule šampiona Italije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC