Vidi bliže, vidi bolje uz nove Huawei telefone!

Autor:

Kompanije m:tel i Huawei su u utorak 17. aprila, u Banjaluci, premijerno predstavile najnovije Huawei P20 modele.

Vidi bliže, vidi bolje uz nove Huawei telefone! Foto: m:tel

Brojne zvanice i predstavnici medija, imali su priliku da se upoznaju sa fantastičnim performasama Huawei P20 i P20 Pro pametnih telefona.

Prisutnim gostima obratio se ovom prilikom Zhang Zhe, regionalni direktor terminalnog odjeljenja Srbija Rep kancelarije, koji je između ostalog potvrdio da Huawei konstantno donosi inovacije u svijet mobilne industrije i poručio da su modelima P20 serije, nova era mobilne fotografije i revolucija mašte tek započele. 

Huawei P20 Pro je prvi telefon na svijetu sa trostrukom kamerom, koja otvara potpuno nove horizonte u svijetu mobilne fotografije, a mogućnosti u korištenju kamere na mobilnim telefonima podiže na do sada neviđen nivo. Zadnja, trostruka kamera sačinjena je od tri sočiva koju čine 40 megapiksela (RGB), plus 20 megapiksela (Monohromska), kao i 8 megapiksela (Telefoto) koja izmedju ostalog podržava autofokusiranje.   

huawei Foto: m:tel

Na modelu Huawei P20, kao nastavak uspješne saradnje sa kompanijom Leica, nalazi se potpuno nova dualna kamera, koju čine kamere sa sočivima od 12 megapiksela u boji i monohromatskim sočivom od 20 megapiksela.

Zahvaljujući moćnoj vještačkoj inteligenciji, kamere P20 i P20 Pro telefona prepoznaju i prilagođavaju podešavanja za savršenu fotografiju.

Oba modela posjeduju prednju kameru od 24 megapiskela sa opcijama uljepšavanja i 3D osvjetljenja, koja pravi nevjerovatne selfie fotografije.

Huawei P20 i P20 Pro pretvaraju svaki savršen momenat u vječnost, uz pomoć “super slow motion” moda, koji je u stanju da u svakom trenutku uhvati detalje koje je nemoguće vidjeti golim okom.

huawei Foto: m:tel

Kako su Huawei P20 i P20 Pro inspirisani svjetlošću, krase ih nevjerovatne nove boje, koje su telefon pretvorile u pravo umjetničko djelo.

„I kao što se kompanija Huawei uvijek trudi da na tržište donese revolucionarne modele svojih uređaja, tako se i kompanija m:tel trudi da bude prva u ponudi svojih usluga, te da uz najbolje pakete, ponudi i vrhunske uređaje“, navela je Jelena Maksimović, portparol kompanije m:tel.

Huawei P20 i P20 Pro modeli dostupni su m:tel korisnicima u m:tel prodajnim mjestima širom BiH, kao i na sajtu kompanije m:tel na adresi www.mtel.ba po simboličnoj cijeni već od 1 KM uz XXL Pretplata tarife. Ove tarife izdvajaju se ne samo po tome što uz njih možete da nabavite fantastične uređaje, već i po odličnim bonusima, neograničenim razgovorima, porukama i mobilnom internetu.

I zato pomjerite granice i uživajte u novoj kolekciji stila!

Tagovi:

Ostale vijesti