• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tim je bolji, Nole poveo, pa izgubio

Autor mondo.rs

Đoković izgubio od Tima u osmini finala turnira Masters serije u Monte Karlu.






Kraj za Noleta...

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Monte Karlu. Najbolji srpski teniser poražen je od Dominika Tima – 1:2 (6:7, 6:2, 6:3), posle
dva sata i 31 minuta.

Austrijanac, trenutno šesti igrač na ATP listi, uspeo je da drugi put uzastopno savlada Srbina, koji ima pet trijumfa protiv 24-godišnjeg tenisera.

Meč nije dobro počeo za Novaka. Đoković je gubio 0:3 i 2:5, ali je skupio snage i preokrenuo razvoj događaja u prvom setu, koji je na kraju rešio u tajbrejku.

To se nije ponovilo u drugom delu igre. Dominik Tim je igrao sa puno samopouzdanja, sigurno i precizno, što se ne može reći i za nastup Đokovića. Epilog je laganih 6:2.

U trećem setu Tim je takođe napravio dva brejka i pokazao da u ovom trenutku ima daleko više snage od Đokovića, dok je Srbin, stekao se utisak, na dobrom putu da vrati staru formu, ali, takođe, pred njim i mnogo posla.


PRVI SET (7:6)


- Tim je mnogo bolje ušao u meč, u drugom gemu napravio brejk i potom poveo 3:0, ali je naš teniser uspeo da podigne nivo igre i posle 1:4 i 2:5 stigne do 5:5! Čak tri set-lopte spasio je Novak, a onda je usledio i taj-brejk u kojem je Đoković došao do četiri set-lopte i iskoristio već prvu!

DRUGI SET (2:6)

- Posle velike borbe na servis Novaka Đokovića prvi gem u drugom setu pripao je srpskom teniseru. Odmah u sledećem gemu imao je Novak i brejk loptu, ali je Tim pre svega servisom uspeo da se izvuče – 1:1.

- Đoković osvaja jedan brz gem, s "nulom". Za nijansu sporiji bio je Austrijanac, koji je srpskom teniseru prepustio jedan poen i izjednačio na 2:2.

- Tim je u petom gemu imao tri brejk lopte i iskoristio je treću. Novak je uspeo da izjednači pošto je stigao 15:40, ali je onda austrijski teniser ponovio sjajnu igru i napravio prednost u drugom setu.
I Đoković je uspeo da stigne do šanse da oduzme servis Timu, ali nije uspeo. Opet je spas bio u snažnom i preciznom servisu. Dominik sada ima prednost 4:2.

Još jedan brejk! Đoković je "pao" u igri kada je izgubio gem. Tim je odlično finiširao i izjednačio u setovima.

TREĆI SET(3:6)

- Dobar početak, vratio se Đoković posle pada u drugom setu. Vodi 2:1 na početku odlučujućeg seta. Nastavlja se velika borba u trećem setu. Još nijedan teniser nije stekao prednost. Novak vodi 3:2.

- BREJK!

Nažalost napravio ga je Tim. Novak je dobro počeo, imao i dve gem lopte, ali je Austrijanac pronašao rešenje da preokrene i povede  - 3:4. Dominik Tim je na dobrom putu da reši meč. Kraj 3:6.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

OČEKIVAN PORAZ NOLETA ŠTA JEDE DOBRO I DOVDE DOGURO

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC