• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Da se odužimo banjalučkoj publici...

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Pred rukometašima Borca m:tel su dvije vrlo važne utakmice - u subotu protiv Konjuha u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, odnosno srijedu protiv Vogošće u revanšu četvrtfinala Kupa BiH.

 Rk Borac - RK Konjuh, najava 22. kolo, Bojan Unčanin, Vladan Đurđević Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Borac m:tel je u prethodnom kolu nadoknadio minus od devet golova na poluvremenu u Visokom i savladao Bosnu 26:23, pa sa optimizmom u subotu od 20 časova dočekuje ekipu iz Živinica.

Bojan Unčanin, trener crveno-plavih, smatra da je Konjuh ozbiljan protivnik, koji mu je dobro poznat, s obzirom da je prethodne sezone sjedio na klupi Živiničana.

"Čeka nas ozbiljna utakmica, pokušaćemo da učinimo sve da osvojimo tri boda. Vjerujem da ćemo smoći snage da zabilježimo pobjedu iako imamo dosta rovitih igrača. Sa eventualnim trijumfom bismo najvjerovatnije potvrdili četvrtu poziciju i izlazak na međunarodnu scenu odnosno Evrokup što je bio i cilj poslije saznanja da nećemo moći da se borimo za titulu", rekao je Unčanin u najavi susreta 22. kola koji se igra u subotu s početkom u 20 časova u dvorani "Borik".

Prema njegovim riječima, iako su rukometaši Borca umorni zbog činjenice da će u posljednjih 15 dana ovo biti šesti meč, vjeruje u osvajanje sva tri boda.

"Opterećenje je maksimalno, igrači su iscrpljeni, ali probaćemo da stignemo do pobjede, ali i da što odmorniji dočekamo Vogošću u srijedu u revanšu četvrtfinala Kupa BiH. Nadam se da ćemo napraviti dobar posao u ova dva meča i potom do kraja mirno privesti sezonu. Ako u oba meča pobijedimo, onda ćemo lakše dočekati Fajnal-for na kraju", dodao je strateg crveni-plavih.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Naravno, mišljenja je da će Konjuh biti rasterećeniji u Banjaluci jer je praktično već osigurao polufinale Kupa BiH s obzirom da su u prvoj utakmici savladao Kakanj sa 14 razlike.

"Neće morati da razmišljaju o revanšu, pa će sve snage da usmjere na nas. Opet, vjerujem da imamo snage za pozitivan ishod za nas", naglasio je Unčanin.

Priznao je takođe da će probati da "odmori" neke rovite igrače i potpuno ih oporavi za srijedu što je učinio i u prethodnom duelu sa visočkom Bosnom.

"Imaćemo određene rotacije, ali nećemo kalkulisati. U Visoko smo išli bez četiri-pet igrača, Bojan Ljubišić i Dejan Unčanin nisu putovali, Duško Hercegovac je igrao desetak minuta, a Đorđe Ćelić nije ulazio. To smo svjesno učinili najviše zbog srijede i meča u Kupu BiH. Takođe, na to su uticale i preporuke našeg medicinskog tima", zaključio je šef struke Borca m:tel.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Desno krilo Banjalučana Vladan Đurđević, koji je u prethodnom susretu bio najefikasniji sa osam golova, istakao je da su igrači ostali dužni banjalučkoj publici zbog dva domaća poraza od Zrinjskog i Izviđača.

"Iako smo imali dosta teških i bitnih mečeva, tek nam predstoje teške i važne utakmice kao što su sutrašnja sa Konjuhom, a onda i Vogošća u srijedu. Muče nas malo i povrede, ali dokazali smo u Visokom da možemo bez svakog i vjerujem u dvije pobjede", izjavio je Đurđević.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC