• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kruna proslave Dana Banjaluke u nedjelju

Autor mondo.ba

April je mjesec grada Banjaluke, koji svoj dan tradicionalno proslavlja 22. aprila, za Dan oslobođenja od fašizma.

Kruna proslave je Svečana akademija, koja će se održati u nedjelju, 22. aprila, u Kulturnom centru "Banski dvor“, a za razliku od prethodnih godina, ona ove godine počinje u 20.24 časova, najavljujući tako simbolično kandidaturu Banjaluke za projekat „Evropska prestonica kulture: Banja Luka 2024“.

Uoči početka programa Svečane akademije, u 20 časova, na fasadi Kulturnog centra „Banski dvor“ biće prikazana audio-video instalacija u produkciji Tima „Banja Luka 2024“, u trajanju od 24 minute, kojom će zvanično biti predstavljen koncept i vizuelni identitet projekta sa kojima će se aplicirati u oktobru ove godine.

Grad Banja Luka i projektni Tim za aplikaciju Evropska prestonica kulture “Banja Luka 2024”-grad kandidat, sa zadovoljstvom vas pozivaju da nam se u nedjelju, 22. aprila, u periodu od 20 časova do 20.24, pridružite ispred Kulturnog centra „Banski dvor“ i da zajedno sa nama prisustvujete ovom jedinstvenom audio-vizuelnom događaju koji je u cjelosti osmišljen i izveden domaćim snagama, što je između ostalog i jedan od osnovnih ciljeva ovog projekta -podržati i jačati domaće i domaću produkciju prije svega. 

Autor audio-vizuelne instalacije je Petar Bilbija, a autori vizuelnog identiteta projekta su članovi Dizajn studija „Bunker“.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop