• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson o Vengeru: Jedan od najboljih ikada!

Autor mondo.rs

Legendarni trener Mančester junajteda ser Aleks Ferguson o jednom od najvećih sportskih rivala Arsenu Vengeru: "Bez sumnje, jedan je od najboljih trenera Premijer lige svih vremena. Ponosan sam što mi je bio rival, kolega".

Era velikog Aleksa Fergusona završena je pre pet godina, a ovog ljeta biće završena era takođe velikog trenera - Arsena Vengera.

Poslije 22 godine, Venger je danas objavio da će na kraju ove sezone napustiti klupu Arsenala, što je izazvalo lavinu komentara.

Jedan od onih koji je komentarisao najavljeni odlazak Vengera je i njegov nekadašnji veliki rival na terenu - ser Aleks Ferguson. I to na kakav način!

"Bez sumnje, Venger je jedan od najboljih trenera Premijer lige svih vremena. Ponosan sam što mi je bio rival, kolega i što sam prijatelj tako velikog čovjeka", rekao je Ferguson, prenosi sajt Mančester junajteda.

Dvojica velikih trenera vodili su epske bitke između 1996. i 2013. godine (kada se Ferguson povukao), uključujući sjajno polufinale FA Kupa 1999. godine.

"Srećan sam zbog Vengera. Imam veliko poštovanje prema njemu i prema svemu onome što je uradio u Arsenalu. To je sjajan testament njegovom talentu, profesionalizmu i posvećenosti. Dao je 22 godine svog života poslu koji voli. U eri kada u fudbalu treneri 'traju' po sezonu, dvije, njegov primjer pokazuje kakvo je postignuće to što je toliko dugo bio u tako velikom klubu kao što je Arsenal. Srećan sam što je najavio odlazak i smatram da treba da ima oproštaj kakav zaslužuje", nije štedio riječi hvale Ferguson.

Zanimljivo, prvu narednu utakmicu u Premijer ligi kao domaćin Mančester junajted će odigrati baš protiv Arsenala 29. aprila. To će biti 60. put da će Venger voditi Arsenal protiv Junajteda. Bilans mu je 18 pobjeda, 15 remija i 26 poraza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC