Da li verujete u ljubav na prvi pogled? (ANKETA)

Autor:

Da li se ljubav na prvi pogled dešava samo na filmu ili je i vas nekad "strefila"?

0
A- A A+
ljubav, srce, volim te Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Iako su mišljenja podeljena u vezi sa tim da li postoji ljubav na prvi pogled, čak 25 odsto muškaraca zaljubi se posle prvog sastanka, dok ženama ipak treba malo više vremena da bi shvatile šta žele, pokazalo je jedno britansko istraživanje.

Oko 50 odsto ljudi oseća se zaljubljeno već posle prvog sastanka sa potencijalnim partnerom, što dokazuje da i u moderno doba romantika ipak opstaje.

Čak 25 odsto muškaraca koji su učestvovali u anketi na temu ljubavi na prvi pogled izjavilo je da već posle prvog sastanka oseća da li im devojka odgovara, a 29 odsto ispitanika je reklo da ih je na prvom sastanku neko očarao, mada još nisu zaljubljeni.

Sa pripadnicama lepšeg pola je malo drugačije - tek svaka peta je posle prvog sastanka opčinjena muškarcem, dok je većini devojaka potrebno najmanje tri sastanka da bi mogle da procene postoji li šansa za neki dublji odnos.

Takođe, razgovori o seksu su ono što je većina žena ocenila kao neprikladnu temu za prvo viđanje, a muškarce odbijaju razgovori o osnivanju porodice i braku, ustanovili su istraživači. Najbolje teme za razgovor pri prvom sastanku su posao, putovanja, muzika i hobiji.


Ostale vijesti