Kad je cela Juga GLEDALA Severinu... (FOTO)

Autor:

Od medijskog linča do povika "Sve smo mi Seve"

Kad je cela Juga GLEDALA Severinu... (FOTO) Foto: MONDO

Na današnji dan rođena je hrvatska pevačica koja je vredno radila na svojoj karijeri od 17 godine. Pevačica koja je igrala u pozorištu, vodila i vodi bitku za starateljstvo nad sinom i koja je sada u srećnom braku.

Iako nam je dala dvanaest albuma i bezbroj balada uz koje smo plakali i "bacali čaše od sto", postojalo je vreme kada se Severina našla na stubu srama. Pre skoro 15 godina u javnost je procureo jedan snimak pevačice.

Znate o kom snimku pričamo...

Mediji su bili prepuni slika i snimaka s jahte na kojoj se točio šampanjac, a Seve se "povukla u ilegalu". Pre nekoliko godina je jednom slovenačkom magazinu ispričala da ju je bilo sramota, da je razmišljala da napusti šoubiznis. Ubrzo su pored slika i klipova na Internet portalima počeli da se pojavljuju i tekstovi podrške.

Znate i sami za slogan "Sve smo mi Seve" kojim su žene širom regiona Severini pružile podršku.

Pevačica je nedavno na jednom nastupu ispričala i za podršku koju je u tim teškim trenucima dobila od kolege Arsena Dedića: "Čuo sam da imate neki film, a da nemate muziku, pa se preporučujem".

"Uverena da to niko nije gledao" Severina se vratila na binu, snimila neke od svojih najboljih pesama, a onda uplovila u romansu s biznismenom Milanom Popovićem. Svi znamo kako se to završilo i da bitka oko starateljstva nad sinom Aleksandrom i dalje traje.

Ipak, malo sreće za Severinu 2015, i šok za nas - "Kebin sin smuvao seks bombu".

Ostatak znate - ona i Igor Kojić su u srećnom braku već tri godine.

Seve, srećan rođendan!

Ostale vijesti