• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gatuzo: Treniramo jedno, napadači rade drugo

Autor mondo.ba

Trener Milana Đenaro Gatuzo nezadovoljan napadom svoje ekipe, koja je zaredala šest utakmica bez pobjede.

Milan je u očajnoj formi koja bi ga mogla koštati plasmana u Evropu, a potpuni debakl „rosoneri“ su doživjeli u subotu uveče, kada su poraženi od posljednjeplasiranog Beneventa.

Debitant i „fenjeraš“ drugi put ove sezone šokirao je Milan, prvi duel završen je remijem 2:2 do kojeg je Benevento stigao pogotkom golmana Brinjolija u sudijskoj nadoknadi, a subotnji duel riješio je Pjetro Jemeo za pobjedu 1:0 na San Siru.

Nakon poraza, u kojem je Milan postao prva ekipa koja ove sezone nije uspjela da zatrese mrežu Beneventa, trener Đenaro Gatuzo imao je mnogo toga da zamjeri svojim napadačima, prvenstveno Andreu Silvi i Nikoli Kaliniću.

"Imali smo 21 šut na gol, ali problem je kako napadamo. Ne mogu više da gledam kako moji napadači po četiri, pet puta pokušavaju neke akrobatske poteze i fauliraju protivnike“, rekao je Gatuzo.

"Andre Silva je dva puta uhvaćen u ofsajdu u situacijama koje su bile lake za čitanje. Oni su mladi i nekad imaju takve trenutke. Gledao sam kretnje mojih napadača koje nikad nismo trenirali“, dodao je on.

PRODAJTE SILVU I KALINIĆA, KUPITE BELOTIJA

Napadače Milana ktirikovao je i proslavljeni italijanski fudbaler Đanluka Vijali koji je rekao da bi bilo bolje da su umjesto Silve i Kalinića „rosoneri“ dali malo više novca i kupili Belotija.

"Da sam ja direktor Milana taj novac bih sačuvao i kupio nekoga poput Belotija. Sad imaju i problem koliko oni uopšte vrijede, da li im je cijena pala. Milan mora da dovede napadača, veznog igrača i štopera“, ocijenio je Vijali.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Kakav si prgav igrač bio,čudo je da ti dođu na trening

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC