• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Možete li da zamislite Vengera u PSŽ-u? Ni mi!

Autor mondo.rs

Engleski mediji najavljuju da će "Profesor" dobiti ponudu iz Pariza, gdje bi trebalo da se priključi megalomanskom projektu katarskih biznismena.

U Parizu su se pomirili sa činjenicom da im "Profesor" nikada neće biti trener, ali ne odustaju!

Legendarnom menadžeru Arsenala, Arsenu Vengeru, biće ponuđena prilika da postane predsjednik fudbalskog kluba Pari Sen Žermen, prenijeli su danas britanski mediji.

Londonski klub traži novog menadžera, a Venger je navodno podržao bivšeg fudbalera Patrika Vijeru u kandidaturi za taj posao. Vlasnici Arsenala navodno žele trofejnog italijanskog trenera Karla Ančelotija na klupi, čiji se posljednji pokušaj u Bajernu pretvorio u noćnu moru, a među kandidatima pominju se Luis Enrike, Masimilijano Alegri, Joahim Lev i Leonardo Žardim.

Venger će na kraju sezone, poslije 22 godine, napustiti Arsenal, godinu dana prije isteka ugovora, a uprava Pari Sen Žermena želi da ga angažuje kako bi iskoristila njegovo znanje, ali i veze koje je stekao u svetu fudbala, preneo je Miror.

Pari Sen Žermen će na kraju godine promijeniti trenera, Unaja Emerija zameniće trener Borusije iz Dortmunda Tomas Tuhel.

Kako je prenio Miror, Arsenal će platiti Vengeru 11 miliona funti otpremnine, kao znak zahvalnosti za 22 godine rada u klubu, tri šampionske titule u Premijer ligi i rekordnih sedam trofeja u FA kupu.

PSŽ, koji je posredno u vlasništvu katarskog emira, nalazi se pred sankcijama zbog kršenja pravila finansijskog fer-pleja.

Pitanje je da li bi 68-godišnji Venger pristao da predsjednikuje u klubu čiji je prvi čovjek Naser El Kelaifi poznat po megalomanskom načinu razmišljanja - a, to je sve suprotno onome za šta se Francuz zalagao od dolaska u London 1996. godine.

Neko bi u tom slučaju morao ŽESTOKO da se promijeni!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC