• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Start za "zatvor" nad Danilovićem! Uh, dobro sam!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Mladi fudbaler Borca Vladan Danilović dobio je žestok udarac na "Bilinom polju" koji je okarakterisan crvenim karton za kapitena Čelika Fenana Salčinovića. "Uh, dobro sam prošao", kaže as crveno-plavih.

 Vladan Danilović, start za zatvor VIDEO Izvor: MONDO/Nebojša Šatara
Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

  Banjalučki crveno-plavi su napravili ogroman korak ka opstanku nakon što su remizirali u zenici protiv direktnog konkurenta Čelika (1:1).

Izabranici Darka Vojvodića su pred oko 8.000 gledalaca na "Bilinom polju" poveli golom Petra Kunića, da bi crno-crveni uspjeli da stignu do boda nakon što je mrežu Gorana Vukliša pogodio iskusni Stevo Nikolić.

Osim zlata vrijednog boda, meč je obilježio i brutalan start kapitena Čelika na mladom fudbaleru Borca Vladanu Daniloviću, zbog kojeg je Fenan Salčinović zaradio direktan crveni karton od strane sudije iz Banovića Elvisa Mujića.

Pogledajte kako je izgledao ovaj start "za zatvor" kapitena Čelika.

Na sreću Danilović, kojeg je trener Vojvodić na posljednjoj konferenciji za navinare pohvalio za igre na posljednjih nekoliko mečeva, prošao je bez težih posljedica.

"Igrao se 66. minut kad sam dobio udarac u vilicu. Na sreću bilo je to spoljnim dijelim kopačke, pa sam dobro prošao. Nisam mogao da nastavim igru, ali sada je sve u redu, nastavio sam sa redovnim treninzima", rekao je Danilović našem portalu.

Prema njegovim riječima, remijem u Zenici, Borac je napravio veliki korak ka opstanku u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, koji bi trebao biti "ovjeren" u narednom kolu protiv Mladosti na Gradskom stadionu u Banjaluci.

"Željeli smo sva tri boda u Zenici, ali smo zadovoljni i remijem. Očekuje nas duel sa ekipom iz Doboja kod Kaknja u kojem želimo trijumf kojim bi osigurali nastup u bh. eliti i naredne sezone", dodao je mladi fudbaler crveno-plavih.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

BL boy.

Antitalenat...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC