• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Splićani tukli fudbalere svog Hajduka!

Autor mondo.rs

Još jedan nemio incident u Splitu - napadnuti igrači Hajduka. Navodno su ih napali pripadnici navijačke grupe Torcida nezadovoljni porazom u velikom hrvatskom derbiju protiv zagrebačkog Dinama.

Petorica inostranih fudbalera splitskog Hajduka bili su danas učesnici nemilog incidenta u dalmatinskom gradu, a najgore je prošao Mađar Marko Futač.

On je sa još četvoricom sagrača (Harijem Berijem, Savasom Gencogluom, Hisenom Memolom i Amhedom Saidom), šetao Splitom, da bi ih ispred Bokserskog kluba Torcida zaskočila grupa momaka koja tu trenira.

Hrvatski mediji javljaju da je iz prostorija Bokserskog kluba izletelo nekoliko osoba, koji su bili na treningu i verbalno napalo Saida, koji je pogrešio u velikom hrvatskom derbiju u nedelju na "Poljudu" i tako je omogućio zagrebačkom Dinamu ne samo da pobedi, već i da, najverovatnije, osvoji titulu.

Dinamo je pobedio (2:1) golom posle kornera, zahvaljujući kiksu Saida, koji je stajao kod prve stative i promašio je ceo fudbal. To su iskoristili dinamovci i zatresli mrežu Hajduka.

Sve se, dakle, dogodilo dan posle poraza Hajduka od Dinama, koji je pobedom na Poljudu najverovatnije osigurao novu titulu prvaka Hrvatske (da je Hajduk pobedio prišao bi Dinamu na dva boda), ali i burnih dešavanja u upravi Hajduka. Naime, pod pritiskom navijačke grupe Torcida smenjen je predsednik kluba Ivan Kos.

POGLEDAJTE DETALJE DERBIJA

Hajduk - Dinamo 1:2
Izvor: Arena sport


Zanimljivo, upravo je Mađar Futač bio najglasniji u pružanju podrške smenjenom predsedniku kluba, rekavši da je njegovo smenjivanje pogrešan potez kluba.

Torcida je pre utakmice sa Dinamom poslala pismo u kojem je optužila dosadašnjeg predsednika da je čašćavao sudije noćnim izlascima (tačnije za "kupovinu sudija"), što je dosadašnji predsednik Hajduka odlučno negirao.

"Tačno je samo da sam odobrio da sudije budu ugošćene, ali na nivou da im se obezbede hrana i piće, jer smatram da svi Hajdukovi gosti moraju da budu ugošćeni", odgovorio je Kos, ali i poručio da je Hajduk u njegovom mandatu svaki bod osvojio čisto i zalaganjem igrača na terenu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC