• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ben: U Zvezdi sam zbog golova i trofeja

Autor mondo.rs

"Došao sam u Zvezdu da igram, da postižem golove i da osvojim šampionsku titulu. Za sada sve ide po planu", rekao El Fardu Ben.

 Ben: U Zvezdi sam zbog golova i trofeja Izvor: MN PRESS

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben izjavio je da mu sve ide po planu u crveno-bijelom dresu, da je došao da postiže golova i osvaja trofeje i poručio da će titula biti podsticaj za izazov u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Došao sam u Zvezdu da igram, da postižem golove i da osvojim šampionsku titulu. Za sada sve ide po planu, trudim se da budem na najvišem mogućem nivou. Srećan sam ovdje, osvajanje titule bila bi kruna na ovu sezonu i veliki podsticaj za ono što nas očekuje od juna. Naravno da nam je svima titula u mislima, ali nikako nam to ne odvlači fokus sa utakmica. Zato sada razmišljamo samo o prvom narednom protivniku, trenutno nam je najvažnije da pobijedimo Čukarički", rekao je Ben za klupski sajt.

Izabranici Vladana Milojevića u odličnom raspoloženju, nakon pobjede u Nišu, dočekuju treći meč u plej-ofu, već u srijedu.

"Bilo je izuzetno važno da pobijedimo u Nišu nakon euforije i trijumfa u derbiju da nastavimo pobjednički niz. Bliži se kraj sezone i znamo koliko je važno da maksimalno ozbiljno pristupamo svakoj utakmici i da što pre i matematički obezbijedimo titulu. Zato smo izuzetno zadovoljni što smo trijumfovali i u Nišu, iako smatram da sam lično mogao i bolje da odigram, imao sam mnogo šansi, ali ne mogu da budem nezadovoljan pošto sam postigao gol i zabilježio asistenciju", poručio je napadač koji je stigao u Zvezdu zimus iz Olimpijakosa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC