• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neuništiv telefon: Nesalomiv, pluta, roni, meri

Predstavljamo vam najizdržljiviji telefon na svetu, koji čak ni ne tone u vodu, a ima sve što moderan telefon nudi, pa puta dva!

Kineska kompanija AGM predstavila je model AGM X2 (puta dva), koji je najizdržljiviji telefon, sa ojačanjima na svakom segmentu izrade. Telefon je otporan na padove, udare, udarce, vodu, prašinu, prljavštinu, toplotu, hladnoću, nagle promene temperature… Uz sve ovo, ima virtuelni meta, merač kvaliteta vazduha, baterijsku lampu i druge dodatke, koji omogućavaju lakše savladavanje prepreka u divljini ili na radom mestu.

AGM X2 ima dve kamere rezolucije 12 megapiksela na poleđini, dok je spreda kamera rezolucije 16. Ekran je dijagonale 5.5 inča, sa ojačanjima, Full HD rezolucije i Super AMOLED matrice. Baterija mu je jačine 6.000 mAh, senzor otiska prsta je instant, a tu su i 6 GB RAM, do 128 GB memorije, Dual SIM podrška i microSD ulaz, kao i Qualcomm Snapdragon 653 platforma, sa Adreno 510 grafikom.

Telefon je opremljen IP68 sertifikatom, koji je dopunjen nekim vojnim standardima za bezbednost i izdržljivost opreme, a dodata je i maska koja omogućava da telefon pluta na površini vode i ne može da potone! Čelična ojačanja su svuda oko telefona, a nepropustiva guma je na ivicama i preko svih ulaza na telefonu - čak je i slušalica za uvo nepromočiva.

Telefon je velik, težak, ali zato nudi izvanredne opcije zaštite, što ćete videti i u video snimcima koji slede. Ipak, ono što nema je a/c Wi-Fi podrška, a i Android je 7.1. Cena modela sa 6+128GB je 650, a modela 6+64GB oko 580 dolara.

Detaljne specifikacije su na zvaničnoj stranici AGM X2 telefona.

Telefon je dostupan ograničeno u Evropi i nismo sigurni da li će doći u Srbiju.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS