• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evroliga: Budućnost, dobro nam došla!

Autor mondo.rs

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu na današnjem sastanku u Barseloni pružio ruku predsedniku KK Budućnost Draganu Bokanu, uz pozdrav: "Dobro došli u Evroligu!".

 Evroliga Budućnost Podgorica Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Predsednik KK Budućnost Dragan Bokan je posle sastanka izrazio zadovoljstvo zbog toga što su Evroliga i šampion regionalne lige danas približili stavove.

"Čelni ljudi Evrolige, na čelu sa svojim prvim čovekom, približili su nam dalje korake i postavili rokove realizacije otklanjanja nedostataka Sportskom centru 'Morača'. Određen je monitoring tim koji će pratiti realizaciju na mesečnom nivou. Za 15 dana će biti jasno postavljena dinamika plana, sa rokom realizacije do kraja avgusta ove godine", rekao je Bokan, saopšteno je iz Budućnosti. 

Prema rečima Bokana od ovog trenutka Budućnost mora da pokaže visoki stepen ozbiljnosti u organizaciji, postavi novi menadžment koji će na dnevnom nivou komunicirati sa predstavnicima Evrolige.

"Od ključne je važnosti poštovati standarde Evrolige, koje, kada je u pitanju 'Morača', ova organizacija postavlja, (a već su svi jasno precizirani). Odlućujuća uloga u tome pripada preduzeću Sportski objekti, gradu Podgorici i Crnoj Gori", rekao je Bokan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC