• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Andres, oprosti nam za zlatnu loptu"

Autor mondo.rs

Prošlo je mnogo...

Francuski magazin Frans Fudbal izvinio se fudbaleru Barselone Andresu Inijesti jer mu nikada nisu dodeli priznanje namenjeno najboljem na svetu - Zlatnu loptu.

Urednik časopisa Paskal Fere je u kolumni pod naslovom "Oprosti nam Andres" pohvalio Inijestin stil igre i pozitivan uticaj koji je imao na svoje saigrače, uključujući i Lionela Mesija, i izrazio žaljenje što nikada nije osvojio nagradu koju su od 2008. godine monopolizovali Mesi i Kristijano Ronaldo.

Odustvo Inijestinog imena s liste osvajača Zlatne lopte je, kako je naveo, "naročito bolno" i dodao da je reč o "demokratskoj anomaliji".

Snimak da se naježiš: Odlazak Inijeste!


Fere je napisao i da Inijesta i dalje ima šanse da osvoju Zlatnu loptu ako sa Španijom osvoji ovogodišnje Svetsko prvenstvo.

Inijesta je bio jedan od favorita za nagradu 2010. godine, nakon što je osvojio Svetsko prvenstvo sa Španijom i postigao jedini gol u ginalu. Međutim, završio je kao drugi, iza Mesija.

Dve godine kasnije je bio treći, a Mesi je ponovo osvojio Zlatnu loptu, uprkos tome što je Španija postala šampion Evrope, a Inijesta izabran za najboljeg igrača turnira.

Po navodima španskih medija, Andres Inijesta bi ove nedelje trebalo da saopšti da na kraju sezone napušta Barselonu posle 16 godina i da će karijeru nastaviti u Kini. Inijesta je sa Barselonom osvojio 31 trofej.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC