• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pamtiće nas banjalučka publika"

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Predsjednik Rukometnog kluba Vogošća Fetah Kadrić poručio je u izjavi za MONDO da će sutrašnji meč zapamtiti navijači Borca m:tel bez obzira na to ko će se na kraju radovati plasmanu na Fajnal-for u Kupu Bosne i Hercegovine.

 Borac - Vogošća, Fetah Kadrić, Danijel Riđić, izjave Izvor: MONDO/Samir Cacan

Rukometaši Borca m:tel u srijedu od 19 časova dočekuju Vogošću, s kojom su u prvom dvoboju prije 15 dana remizirali rezultatom 25:25.

U ovom trenutku, izabranici Dejana Unčanina se uz pomoć publike u dvorani "Borik" nadaju prolasku među četiri najbolja tima u Kupu BiH, ali svoje planove imaju i gosti iz sarajevskog predgrađa.

Borac: Da nas "Borik" sutra nosi!

Prvi čovjek Vogošćana Fetah Kadrić najprije se našalio da je "sponzor u bh. rukometu uvijek ispred predsjednika kluba", pa u nešto ozbiljnijem tonu dodao da jako poštuje banjalučki klub.

"Mi prvenstveno dolazimo u goste kod naših sportskih prijatelja koje izuzetno uvažavamo zbog renomea kluba i njegovih sportskih rezultata, ali sigurni smo da će utakmica ostati u pamćenju banjalučkoj publici", rekao je Kadrić za naš portal.

A potom i pojasnio šta je time želio da kaže, da neko nešto ne bi pogrešno shvatio.

"Ako Vogošća pobijedi, navijači Borca m:tel će sigurno zapamtiti jer će sezonu završiti bez trofeja s obzirom da su ranije otpali u trci za titulu. Ukoliko uspiju da preko nas dođu do polufinala, jedna od vjerovatnijih opcija je da će završni turnir biti odigran u Banjaluci i to će opet sigurno da zapamte. To kažem nezvanično, ali ove godine organizacija treba da pripadne klubu iz Republike Srpske".

Borba za titulu

Pored meča sa Borcem m:tel, Vogošća već za vikend gostuje lideru Premijer lige BiH, ekipi Izviđača- "Mala prednost je na Izviđaču, ali mi ćemo i u Ljubuškom ići na pobjedu u utakmici koja će vjerovatno odlučiti novog šampiona. Bićemo rasterećeni u oba meča jer smo svoj cilj već ostvarili, a to je plasman u Evropu. Vjerujem da je veći pritisak na Banjalučanima i 'skautima" jer oni moraju da spasu sezonu", zaključio je trener tima iz sarajevskog predgrađa.

Kadrić je ipak mišljenja da Vogošćani mogu da trijumfuju u "Boriku".

"Podbacili smo u prvom četvrtfinalnom duelu u Vogošći i sada kako je odmaklo prvenstvo, sve više ulazimo u fazu umora, ali sigurno možemo da napravimo pozitivan rezultat u Banjaluci. Nadamo se pobjedi", podvukao je predsjednik Vogošće.

Sličnog mišljenja je i trener Danijel Riđić, koji je istakao da u sutrašnjem revanšu može da bude presudna svježina i veći "roster" s obzirom na mnogo umornih i povrijeđenih igrača.

"Kraj je sezone, ima povrijeđenih na obje strane, tako da će biti interesantno. Kao što je Borac kod nas došao u prvom meču, tako ću sutra da probam izvući maksimum iz svog tima kako bi zabilježili pobjedu i izborili plasman u polufinale. Borac je u Vogošći odigrao odlično, mi smo podbacili, vjerujem da ne možemo lošije odigrati u Banjaluci. Imamo doduše četiri-pet povrijeđenih igrača i da li će to biti presudno, vidjećemo na kraju", izjavio je Riđić i dodao da se raduje dolasku na "rukometnu feštu" u banjalučkom "Boriku".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC