• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deda Đukić: Boleo je i boli još uvek Čair

Autor mondo.rs

Trener Partizana izneo očekivanja pred meč protiv Radničkog u 3. kolu plej-ofa Superlige Srbije, ali se i osvrnuo na martovski duel, kada je "pavaljak" praktično ispao iz trke za šampiona.

 Miroslav Đukić Radnički Niš Partizan najava Izvor: MN PRESS

Za razliku od prošle sezone, kada je Partizan pobedom na Čairu "overio" titulu, ove je na istom mestu znazno umanji šanse da je odbrani. 

Martovski poraz bio je bolan za crno-bele iz razloga što je značio i definitivan oproštaj od trofeja. Trener Miroslav Đukić je preživeo lošu seriju, a i drugu, koja je usledila u "večitom derbiju" i u prvom meču polufinala Kupa od Čukaričkog. Pred novi susret s Nišlijama, u 33. kolu Superlige, prisetio se i poslednjeg okršaja sa Radničkim...

"Videćemo otvorenu i napadačku utakmicu, jer Radnički ne može da kalkuliše. Nišlije imaju evropske ambicje. Biće to prilika da se revanširamo za poraz iz marta. Mnogo nas je boleo i boli nas i dalje. Motiv više za nas", rekao je Đukić.

Portparol Partizana Biljana Obradović na kraju konferencije za medije čestitala je Miroslavu Đukiću rođenje unuke Danijele.

 Šef stručnog štaba "parnog valjka" smatra da se ekipa trijumfom protiv Čukaričkog u prvenstvu vratila na pobednički kolosek.

"Ekipa se vraća na pobednički kolosek. Radnički je dobar tim i pokušaće da nam zada probleme, ali igramo kod kuće. Vraća se Suma, koji je odradio kaznu. Svi su zdravi i spremni, tako da ćemo imati dobar izbor", dodao je Đukić.

On je naglasio da, ipak, neće moći da računa na povređenog Vladimira Stojkovića. Van stroja je i nedavno operisani Luka Cucin, kao i Bojan Ostojić.

U Radničkom igra veliki broj bivših igrača. Boje Nišlija brane Marko Golubović, Nikola Aksentijević, Aleksandar Subić, golman Bojan Šaranov...

"Obično se dešava da igrači koji su nekada bili deo vašeg kluba budu motivisani baš protiv vas. Na zapadu se to reševa klauzulom. Oni žele da dokažu da je klub napravio grešku i to je ljudski i normalno", rekao je Đukić.

Trener Partizana pohvalio je Svetozara Markovića, za koga je rekao da na terenu deluje kao igrač s mnogo iskustva. Lepo je govorio i o golmanu Marku Jovičiću, ali i njegovom imenjaku iz veznog reda Jevtoviću i objasnio da u derbiju nije igrao, jer bi tako crno-beli bili manje ofanzivni.

Đukić je takođe naglasio da priča o famoznim porkama koje je dobio za vreme derbija, i u kojima su pojedinci iz uprave zahtevali da zameni Miroslava Vulićevića, nemaju veze s istinom. Za kraj se osvrnuo i na sastanak koji je sportski direktor Ivica Iliev imao nedavno sa pojedinim igračima.

"To je noramalno. Uostalom Iliev je po hijerarhiji na većoj poziciji u klubu od mene i ima pravo da pozove igrače na razgovor", bio je kratak Đukić.

Partizan i Radnički sastaju se u sredu od 18 sati u Humskoj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC