• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ništa od "brejka" Borca u Bratuncu!

Autor mondo.ba

Košarkaški klub Borac nije uspio da stigne do brejka u Bratuncu! Domaći košarkaši su slavili rezultatom 71:66 za izjednačenje na 1:1 u finalnoj seriji plej-ofa za titulu i šampiona Republike Srpske.

 Bratunac - Borac 71:66, drugi meč finale plej-of Prve lige RS Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Poslije pobjede u "Boriku" (64:50), Banjalučani su u srijedu uveče poraženi od domaće ekipe, pa će se duže čekati na povratnika u Premijer ligu Bosne i Hercegovine s obzirom da se finalna serija plej-ofa igra na tri pobjede.

Bratunac - Borac 71:66 (20:17, 17:21, 21:15, 13:13)

Peđa Lončar sa 23 poena i Nebojša Nikolić sa osam pogodaka manje bili su najefikasniji kod Banjalučana, ali to je bilo nedovoljno da crveno-plavi dođu do meč-lopte.

Bratunčani su s druge strane imali raspoložene Zorana Kupusovića i Miroslava Milidraga, koji su ubacili po 15 koševa, Miroslav Kovač je postigao poen manje, dok se Nebojša Erkić u trijumf ugradio sa 11 pogodaka.

Gotovo kompletan duel u Bratuncu prošao je u ravnopravnoj borbi u kojoj su na kraju čvršće živce imali domaći košarkaši.

Poslije prvih potpuno izjednačenih prvih 20 minuta (37:38), Bratunac je u trećem periodu bio za nijansu kvalitetniji i uspio je da stekne šest bodova prednosti.  S tim ishodom se ušlo u odlučujućih 10 minuta.

Držali su izabranici Milivoja Mađenovića prednost, a pogocima Erkića otišli na "plus pet" u posljednjih 60 sekundi!

Probao je Borac da se vrati, smanjio je trojkom Nikolića, a onda je na Srđan Lončar promašio šut izvan linije 6.75, pa su u penal završnici domaći preko Kupusovića s linije slobodnih bacanja "ovjerili" pobjedu za izjednačenje.

BORAC: Dragičević , Omerkadić, Nikolić 15, Barbarez 3, Aničić, Lončar P. 23, Lončar S. 13, Samardžić 2, Stupar 2, Lakić 2, Kecman 6, Ćulum. Trener Marko Taušan

BRATUNAC: Bogičević 7 , Kupusović 15 , Deurić 2, Erkić 11, Maksimović, Milošević, Deronjić, Alempić 2, Jokić, Milidrag 15, Kovač 14, Pilindavić 5. Trener: Milivoje Mađenović

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC