• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda nalazi novog trenera - u Crnoj Gori?

Autor mondo.rs

Tačnije - vraća svog starog šefa struke...

 KK Crvena zvezda - Mihailo Pavićević novi trener Izvor: MN PRESS
Poslije neuspjeha u finalu ABA lige, ostanka bez evroligaške licence, a potom i poraza od Borca u Čačku, alarmi u Crvenoj zvezdi mts su uključeni.

Da li će takva situacija na Malom Kalemegdanu poslije radikalnih rezova u ekipi dovesti i do još drastičnijeg poteza - smjene trenera?

Očigledno nije isključeno.

Prema saznanjima portala Mondo.me, na klupu Zvezde uskoro bi mogao da sjedne trener Mornara Mihailo Pavićević (60), koji je sa crveno-bijelima 1998. godine osvojio titulu šampiona SR Jugoslavije.

Šef struke najprijatnijeg iznenađenja regionalne lige nedavno je aplauzom dočekan u crveno-bijelom "Pioniru" i poslije te utakmice priznao je da ga je takav doček doveo skoro do suza.

Pavićević
Izvor: YouTube


Ako bi Pavićević zaista sjeo na klupu Zvezde, imao bi pred sobom težak zadatak da stabilizuje uzdrmanu ekipu, da je uigra poslije velikih promjena i da sa njom nastavi odbranu titule, u kojoj je čačanski poraz možda i oduzeo crveno-bijelima prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Odgovor na pitanje da li će rođeni Baranin opet preuzeti Zvezdu vjerovatno nećemo dugo čekati.

Pavićević je prošle decenije devet godina radio u Finskoj (osvojio pet titula), a prije dvije godine dao je otkaz u Kini da bi pomogao bratu Đorđiju u podizanju Mornara, koji su doveli do statusa sigurnog učesnika Evrokupa u sljedećoj sezoni.

Đorđije, koji je prethodnih sezona bio i glavni finansijer i menadžer i trener kluba, prepustio je ljetos funkciju trenera starijem bratu, s kojim je 80-ih godina činio i udarni bekovski tandem Mornara i posvetio se unutrašnjoj organizaciji kluba i skautingu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC