• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

5:2 ili 7:2?

Autor mondo.rs

Fudbaleri Bajerna iz Minhena složni su u ocjeni da je trebalo žestoko da poraze Real Madrid, samo nisu mogli da se dogovore oko toga da li je umjesto poraza od 1:2 trebalo da bude…

"Niko se ne postidio da smo pobijedili 5:2. Nikada nisam vidio ovako slab Real kao u Minhenu", rekao je mladi štoper Niklas Zile.

"Ja bih rekao da je realno 7:2", zaključio je strijelac jedinog gola za domaćina, Džošua Kimih.

"Dali smo Realu dva gola jasnim greškama. Imali smo seriju šansi, nismo ih iskoristili, pa nije iznenađenje što smo izgubili. Sada nemamo šta da izgubimo u Madridu, idemo rasterećeno", rekao je trener šampiona Njemačke, Jup Hajnkes poslije prve utakmice polufinala Lige šampiona.

/Izgubili i utakmicu, ali i saigrača.../

Real Madrid trenera Zinedina Zidana, koji je povukao pravi potez u svlačionici na poluvremenu prvog duela, zailjležio je identičan rezultat u Bavarskoj kao prošle sezone, ali to nije značilo i rutinski revanš četvrtfinala u Madridu.



Podsjećamo, Bajern je vodio, bio blizu plasmana dalje, ali je Kristijano Ronaldo golom uveo meč u produžetke (1:2), a onda postigao još tri za ukupan trijumf od 6:3 i prolazak dalje.

Utoliko, svako ko bi rekao da je Bajern eliminisan pred revanš u utorak, 1. maja, ne bi govorio realno.

/EKSKLUZIVNO: (NE)PRIZNATI GOLOVI IZ MINHENA/

/REAL JE VELIKI TIM, POBJEĐUJE I KAD JE NADIGRAN/

Fudbaleri Real Madrida Serhio Ramos i Toni Kros poručili su da se samo golovi broje, a ne šanse koje je veliki broj propustio Bajern, i da im sada preostaje da u revanšu u Madridu završe posao i prođu u finale Lige šampiona i pokušaju da je osvoje treći put zaredom.

"Uvijek očekujemo da pobijedimo 3:0, ali sada je bilo teško. Ovo je sve ono što Liga šampiona čini, velika utakmica... Bili smo solidni, u odbrani dobri i nije bilo lako. Sada nam preostaje da završimo posao, ništa nismo uradili i moramo da poštujemo Bajern", rekao je Ramos poslije utakmice u kojoj je Real šesti put u nizu porazio velikog rivala sa "Alijanc arene".



Njemački vezista Toni Kros, bivši prvotimac Bajerna, priznao je da je Bajern bio bolji na osnovu prilika.

"Istina je da je Bajern imao više prilika od nas, ali to je normalno kada igraš u gostima polufinale Lige šampiona. Moraš da patiš... Bili su ofanzivni, takve smo ih i očekivali, a mi smo teško dolazili do poseda. Ipak, na kraju se gleda samo gol", rekao je Kros za BT Sport.

Kros naglašava da je sve u rukama kraljevskog kluba na putu ka finalu u Kijevu.

"Ostvarili smo dobar rezultat u Madridu i bili odlični u važnim trenucima. Radili smo kao tim i pretrčali mnogo. Mislim da možemo mnogo bolje da odigramo", zaključio je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC