• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari na "Karađorđu" na dve tribine

Autor mondo.rs

Fudbalski klub Vojvodina saopštio informaciju o kartama za predstojeći derbi meč prvenstva protiv Partizana, kao i informaciju o tome da će navijači crno-belih biti na istočnoj i južnoj tribini stadiona "Karađorđe".

 Grobari na "Karađorđu" na dve tribine Izvor: MN PRESS
sa jedne od prethodnih utakmica
Izvor: MN PRESS

Vojvodina i Partizan odigraće meč 4. kola plej-ofa Superlige u Novom Sadu u nedelju, 29. aprila (početak u 18.30 časova), a iz novosadskog kluba su se pobrinuli da organizacija meča protekne bez većih problema - a reč je o "navijačima".

Naime, uprava Vojvodine je odlučila da za frakcije "navijača" Partizana odredi dve tribine - istočnu i južnu, dok će pristalice Vojvodine biti na severnoj i na zapadnoj.

"U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, Fudbalski klub Vojvodina još jednom naglašava da su, kao i na prethodnim derbi mečevima, zapadna i severna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima sa obeležjima FK Partizan. Za navijače Partizana rezervisane su isključivo istočna i južna tribina. Navijači Vojvodine koji imaju sezonsku ulaznicu za istok, sa tom ulaznicom moći će nesmetano da uđu na zapadnu ili severnu tribinu", piše u saopštenju Vojvodine.

Prodaja ulaznica za ovu utakmicu počeće u subotu, dakle dan pre utakmice, a moguće ih je, naravno, kupiti i na dan utakmice.

Ulaznice će se prodavati po cenama od 600 (zapad), 500 (istok) i 400 dinara (sever i jug), a jedno lice će, uz ličnu kartu na uvid, moći da kupi najviše tri ulaznice.

Jednom licu neće biti dozvoljeno da kupi više od tri ulaznice, bez obzira na to da li će kod sebe imati više od jednog ličnog dokumenta, ističe se u saopštenju.


"Ulaznice će se prodavati po principu 'jedna ulaznica - jedna stolica', što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta, kako se ne bi desilo da na jednoj tribini bude prisutno više ljudi od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže, a sva lica mlađa od 16 godina, na stadion će moći da uđu samo u pratnji roditelja ili staratelja", dodaje se u informaciji novosadskog superligaša.

Vojvodina je izrazila nadu da će svi gledaoci na stadionu sportski i dostojanstveno pružiti podršku svom timu, izbegavajući bilo kakvo nedolično ili nesportsko ponašanje.

Takođe je saopšeno i nekoliko tehničkih podataka u vezi sa pristupom stadionu "Karađorđe":

- na dan utakmice, od 10 časova, ulica Dimitrija Tucovića biće zatvorena od strane policije i u nju će moći da uđu samo predstavnici medija i navijači Vojvodine sa kupljenom ulaznicom za zapad ili pokazanom sezonskom kartom;

- ulaz broj 4 na zapadnoj tribini predviđen je samo za predstavnike medija i vlasnike sezonskih ulaznica, s tim da će vlasnici sezonskih ulaznica moći da koriste i sve preostale ulaze. Apelujemo na sve vlasnike sezonskih ulaznica da će za ulazak na ovu utakmicu kod sebe morati da imaju i ličnu kartu. Gledaoci sa kupljenom dnevnom ulaznicom za zapad moći će da koriste sve ulaze osim ulaza broja 4.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC