• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović vuče Fulam u Premijer ligu!

Autor mondo.rs

Srpski napadač slomio žestok otpor Sanderlenda i održao ekipu u trci za direktan plasman. Odluka će pasti u poslednjem kolu.

Fulam će dočekati vikend kao drugoplasirani tim Čempionšipa i za to je najzaslužniji Aleksandar Mitrović!

Sjajni srpski napadač postigao je gol odluke u utakmici protiv "otpisanog" Sanderlenda, koji je stigao na Krejvin kotidž odavno pomiren sa činjenicom da će sledeće sezone biti trećeligaš, odnosno član Lige jedan.

Pri rezultatu 1:1, u borbi sa čvrstom odbranom rivala, "Mitroglicerin" se u 76. minutu prešao liniju ofsajda i glavom posle "slobodnjaka" poslao loptu u mrežu, za svoj 12. gol u Čempionšipu i konačnih:

FULAM - SANDERLEND 2:1 (1:1)!



Ovim trijumfom, ekipa Slaviše Jokanovića popela se na drugo mesto tabele Čempionšipa i stavila ruku na preostalu slobodnu kartu koji vodi pravo u Premijer ligu. Da li će ta ulaznica ostati u Jokanovoj i Mitrovoj šaci - odlučiće i Kardif Marka Grujića, koji je od sada treći i ima dva boda manje, ali i odigranu utakmicu manje.

U ovom trenutku, Fulam ima 88 poena, a Kardif 86.

Velšani će sada, pribijeni uz zid, u subotu gostovati Halu od 16 časova, sa apsolutnim imperativom pobede. Podsetimo da će Kardif morati da plati kaznu Liverpulu ako srpski vezista ne bude igrao u toj i narednoj utakmici.

U svakom slučaju, bez obzira na ishod tog meča, Mitrovićevim golom potvrđeno je da ćemo tek u poslednjem kolu Čempionšipa saznati ko će odmah u viši rang zajedno sa Vulverhemptonom, a ko će u baraž.

U završnoj, 46. rundi, Fulam će gostovati Birmingemu, a Kardif će kod kuće igrati protiv Redinga. Obe utakmice, kao i sve u poslednjem kolu, biće odigrane u nedelju, 6, maja, od 13.30 časova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC