• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul, Buvač i Arsenal: Evo šta kaže Ferdinand

Autor mondo.rs

Dok se spekuliše da bi Srbin mogao da postane novi menadžer Arsenala, u Engleskoj se i dalje bave razlozima zbog kojih je napustio Enfild.

Nagli odlazak srpskog trenera Željka Buvača iz stručnog štaba Liverpula nije do kraja razjašnjen i kao takav je pokrenuo brojne spekulacije. 

Dugogodišnji prvi pomoćnik Jirgena Klopa napustio je Redse iz ličnih razloga, u kojima su mnogi unapred videli pripremu za novi, veliki korak - selidbu u Arsenal.

Buvač je u utorak bio promovisan u najvećeg kandidata da nasledi Arsena Vengera i ta tema izazvala je u utorak veliku pažnju. Toliko veliku da je rastanak u Liverpulu komentarisao i Rio Ferdinand, nekadašnji kapiten Mančester junajteda, a sada TV analitičar.

"Verujem da je Buvač otišao iz sasvim ličnih razloga. Nema šta drugo da bude kada u ovom trenutku sezone napustite svog prijatelja i dugogodišnjeg saradnika i to u trenutku kada se praktično izborili plasman u finale Lige šampiona", rekao je Ferdinand.

Buvač je rođen 1961. godine, a sa Klopom je prijatelj još zajedničkih dana u Majncu, za koji je igrao devedesetih godina i u kojem je počeo trenersku karijeru, kao asistent u stručnom štabu od 2001. do 2008. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC