• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger: Arsenal će se boriti za titulu

Autor mondo.rs

Odlazeći menadžer "tobdžija" uvjeren je da taj klub, uprkos finansijskom hendikepu, može da osvoji Premijer ligu.

Arsen Venger na kraju sezone napušta Arsenal poslije 22 godine, tokom kojih je slavnom londonskom klubu donio tri šampionske titule, s tim da je poslednja osvojena još 2004.

Francuski stručnjak je u prvih sedam-osam sezona rada u Arsenalu postavio visoke standarde, koje kasnije nije uspio da isprati.

Tri FA kupa osvojena u završnoj fazi njegove ere donekle predstavljaju utjehu, ali mnogo jači utisak je to što ekipa dve sezone zaredom nije uspjela da se plasira u Ligu šampiona, niti je bila konkurentna protivnicima kao što je Mančester siti.

Venger je u intervjuu "Skaj sportsu", pred svoj posljednji meč na domaćem terenu, izjavio da ipak vjeruje u trofejnu Arsenalovu budućnost.

"Klub je 10 godina prolazio kroz težak period, zbog izgradnje novog stadiona, ali poslije 2016. sam osjećao da ćemo ponovo biti dovoljno finansijski moćni da se borimo za titulu. Nisam mogao da pretpostavim da će neki rivali otići na još viši nivo i da će nam to opet otežati zadatak, ali ipak vjerujem da će se Arsenal boriti da osvoji Premijer ligu", izjavio je Venger.

On će u nedjelju od 17.30 protiv Barnlija posljednji put voditi "tobdžije" na domaćem terenu, pošto u posljednja dva kola slijede gostovanja Lesteru i Hadersfildu.

Kakva je njegova budućnost, imajući u vidu i poodmakle godine (68), u ovom trenutku ne zna ni on sam.

"Ne znam da li ću pauzirati, sve je potpuno otvoreno. Ne mogu da zamislim život bez fudbala, pa i ako ne budem radio, gledaću utakmice svaki dan. To se neće promijeniti. Ali, za neku krupniju odluku je potrebno malo vremena, jer sam 22 godine živio vrlo intenzivno".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC