• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukotić: Krupa je sjajna sredina za mlade

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Kapiten Krupe Aleksandar Vukotić jednom nogom je ostvario transfer u belgijski Beveren i u izjavi za MONDO je poručio da je klub iz kanjona Tijesno jedan od najboljih za razvoj mladih igrača.

Aleksandar Vukotić je iz Srbije došao u mali klub iz "banjalučkog predgrađa" i za tri sezone postao kapiten i ostvario istorijske uspjehe.

U srijedu je u Krupi na Vrbasu odigrao vjerovatno posljednji meč za izabranike Slobodana Starčevića, koji su doživjeli debakl u revanšu Kupa Bosne i Hercegovine od sarajevskog Željezničara (0:4).

Ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno, dvadesetdvogodišnji defanzivac će od naredne sezone braniti boje Beverena, člana belgijske Župiler lige.

"Beveren me prati već duže vrijeme, gledali su me u prvenstvenoj pobjedi protiv Želje (2:0) a bili su i na prvom meču finala Kupa BiH na 'Grbavici'. U nedjelju putujem u Belgiju na dogovore, a dan kasnije bih trebao da idem na ljekarske preglede. Ako sve prođe kako bi trebalo, a vjerujem da hoće, potpisaću ugovor sa belgijskim klubom", rekao je Vukotić u izjavi za naš portal.

Ilić: Kapiten Krupe na korak od belgijske elite

Drugi čovjek Krupe je našem portalu potvrdio da je Beveren ponudio obeštećenje od 300.000 evra i 10 odsto od narednog transfera i da će čelnici Krupe probati da isposluju viši iznos i za klub i za igrača.

"Ne znam koliko je visina transfera, ali mogu da kažem da su moji uslovi sasvim ispunjeni".

Prema njegovim riječima, osjeća zahvalnost za sve u Krupi na Vrbasu...

"Proveo sam tri prelijepe godine, napravili smo istorijski uspjeh samim plasmanom u Premijer ligi BiH, pobijedili smo sve najveće bh. klubove... Zahvalan sam upravi i svima u klubu čiji sam bio kapiten, a jedino mi je žao što nismo uspjeli da osvojimo Kup BiH". POVEZANE VIJESTI

Željo je bio bolji u dvomeču finala i osvojio pehar ukupnim rezultatom 6:0, iako je u revanšu Krupa imala dvije stopostotne šanse preko Zorana Šamare i Lazara Marjanovića, a ko zna šta bi se dogodilo i da je arbitar Irfan Peljto iz Sarajeva pokazao na penal.

"Bili smo u početku bolji od Želje, moj saigrač koji je oboren u kaznenom prostoru kaže da je kontakta bilo i da je jedanaesterac postojao. To je dodatno uticalo na na našu psihu, ne volim da komentarišem suđenje ali mislim da je u pitanju bila greška sudije", podvukao je Vukotić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC