• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Incident poslije utakmice Bratunac – Borac

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Sudija Saša Babić podnio je prijavu protiv člana uprave KK Borac Predraga Baroša i kondicionog trenera Lazara Vulina zbog psovki i prijetnji poslije utakmice.

 Incident poslije utakmice Bratunac – Borac Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Košarkaši Bratunca u srijedu su osvojili titulu šampiona RS zasluženom pobjedom 67:52 nad banjalučkim Borcem u čevrtoj utakmici plej-ofa Prve lige RS.

Meč u Bratuncu protekao je korektno, međutim, poslije njega desio se incident u kojem su prema navodima u službenom biltenu Košarkaškog Saveza RS učestvovali član uprave KK Borac Predrag Baroš i kondicioni trener Lazar Vulin.

Sudijska trojka u sastavu Saša Babić, Milan Adamović i Dejan Brestovac podnijela je prijavu protiv Baroša i Vulina zbog, kako je navedeno, “psovanja, prijetnji i pokušaja fizičkog obračuna nakon utakmice ispred dvorane na parkingu”.

U izjavi za MONDO sudija Saša Babić potvrdio je da je bilo incidenata, ali nije želio da ih komentariše.

"Ne mogu da komentarišem jer to sve ide preko KSRS. Ja sam podnio prijavu kao što se vidi u protokolu i to je sve. Zaista ne mogu više da komentarišem“, rekao je Babić.

Disciplinski organi već su kaznili KK Borac sa 450 KM zbog ovog incidenta, te sa dodatnih 200 KM zbog tehničke greške koju je zaradio Vulin tokom meča.

Vulin, koji je zbog incidenta poslije utakmice kažnjen i sa dvije utakmice suspenzije, u izjavi našem portalu negirao je da je bilo prijetnji sudijama, psovki i bilo kakvog fizičkog sukoba.

"Prvi put čujem za tu prijavu. Tačno je da smo se vidjeli na parkingu jer su sudije parkirale svoj auto pored našeg autobusa. Oni su došli do auta, ja sam se sa sudijom Adamovićem lijepo pozdravio i zahvalio na veoma korektnom suđenju. Gospodin Baroš je nešto razgovarao sa sudijom Babićem, sa kojim se znam sa košarkaških utakmica. Vidio sam da je došlo do nekog verbalnog sukoba, apsolutno nikakvog fizičkog kontakta nije bilo izuzev da je g. Baroš zatvorio auto od njegovog auta da bi se to završilo. U tom momentu sudija Babić je bio izuzetno drzak i kad sam to vidio, da to ne bi eskaliralo ja sam zagalamio, ali bez psovki i prijetnji i samo sam rekao 'Uđite u auto i idite kući'. Peđa je onda tu zatvorio vrata i tu se završilo. Da li oni sada od muve žele da naprave medvjeda ne znam, prvi put čujem za ovu prijavu“, rekao je Vulin.

On je dodao da su utakmica, atmosfera, kao i prijem domaćina bili sasvim korektni i da Borac nije imao ni razloga da prigovara sudijama, jer je odigrao najlošiju utakmicu u finalnoj seriji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC