• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak na Dolgopolova, tandem u kvalifikacijama

Autor mondo.rs

Najbolji srpski teniser u prvom kolu mastersa u Rimu izvukao Ukrajinca, koji je ove godine odigrao samo jedan meč na šljaci.

Masters u Madridu kulminirao je u petak eliminacijom Rafaela Nadala u četvrtfinalu, ali većina tenisera iz grupe najboljih 100 već je okrenuta sledećoj nedelji i novom turniru Masters 1000 serije, "Internacionali d'Italija" u Rimu.

Iako će u Rimu startovati kao 18. ili 19. teniser sveta, Novak Đoković je imao sreće da se pri rangiranju igrača koristila ovonedeljna ATP lista, pa je imenovan za 11. nosioca.

Novak će se u prvom kolu sastati sa nepredvidivim Ukrajincem Aleksandrom Dolgopolovim (57), koji je u januaru nastupio na tri turnira u Australiji, ali je posle ispadanja u Melburnu odigrao samo jedan zvanični meč - pre mesec dana u Marakešu, gde je odmah izgubio od Italijana Arnaboldija (2:6, 3:6).

U slučaju pobede, najbolji srpski teniser bi u drugom kolu čekao pobednika meča u kome će se sastati dvojica kvalifikanata, dok bi u osmini finala mogao na Amerikanca Džona Iznera.

Čini se da Novak ima lepu priliku da prebrodi bar dva-tri kola i tako podigne samopouzdanje pred Rolan Garos... a evo zašto je to veoma važno!

NOVAK PRED MOŽDA I NAJVAŽNIJIM TURNIROM U KARIJERI

Dušan Lajović i Viktor Troicki već u subotu će zaigrati u kvalifikacionom delu.

Duci će posle naporne nedelje i pet pobeda u Madridu pokušati da se oporavi i koncentriše za okršaj sa Nemcem Florijanom Majerom, dok će nasuprot Viktoru, koji ovog proleća igra zaista slabo, stajati Italijan Tomas Fabijano.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC