• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraj prije kraja - Subiću stradalo koljeno!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Nekadašnji fudbaler banjalučkog Borca završio sezonu zbog ozbiljne povrede, a nakon detaljnih pregleda, biće definitivno jasno da li se radi o prednjem ukrštenom ligamentu, povredi koja će zahtijevati operaciju i višemjesečni oporavak.

 Aleksandar Subić povreda prednji ukršteni ligament Radnički Niš Izvor: MN PRESS

Nekadašnji fudbaler banjalučkog Borca, trenutno član superligaša Srbije Radničkog iz Niša, Aleksandar Subić, doživio je ozbiljnu povredu koljena, zbog koje će najvjerovatnije propustiti ostatak sezone.

Subić se povrijedio prošlog vikenda u duelu sa Vojvodinom (5:0) početkom drugog poluvremena, kada je morao da napusti teren i sve je izvjesnije da neće biti u stanju da pomogne saigračima u nastavku prvenstva, u kojem Nišlije jure mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Nakon izvršenih preliminarnih testova, utvrđeno je da je nekadašnjem mladom reprezentativcu BiH stradao prednji ukršteni ligament i sve je izvjesnije da ga očekuje višemjesečna prinudna pauza.

"Gotovo sigurno je da mi je stradao prednji ukršteni ligament. To su potvrdili prvi testovi, a tokom sljedeće sedmice trebalo bi da obavim još neke preglede, nakon čega će biti poznato da li ću morati na operaciju. Nažalost, mislim da je to 99 odsto sigurna stvar", rekao je za MONDO utučeni Subić.

Fudbaler koji je i dalje član beogradskog Partizana, ove sezone igra kao posuđen igrač u Radničkom, sa kojim je ostvario sjajne rezultate.

Nišlije su trenutno na trećem mjestu Superlige Srbije, sa dobrim šansama da na jesen zaigraju na međunarodnoj sceni.

"Do kraja sezone sam u Radničkom, nakon čega se vraćam u Partizan, sa kojim imam ugovor na još godinu dana", dodao je Subić.

Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler, koji pokriva lijevu stranu terena, ove sezone za Radnički odigrao je 22 utakmice i postigao jedan gol.

Prošlu sezonu takođe je proveo na pozajmici, u Slobodi iz Tuzle. U Partizan je stigao prije tri godine, a prije toga bio je član Borca iz Banjaluke.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC