Više od 4000 učesnika na trci zadovoljstva

Autor:

Ovogodišnja trka zadovoljstva “Nektar fun run”, koje je održana u okviru 4. banjalučkog polumaratona, najveće sportske manifestacije u Banjaluci, okupila je rekordan broj učesnika.

Više od 4000 rekreativaca, građana svih uzrasta i životne dobi učestvovalo je u trci zadovoljstva, dajući na ovaj način podršku polumaratonu i cijelom događaju.

“Banjalučka pivara je prepoznala značaj polumaratona još od njegovog osnivanja i jako nam je drago što je naš grad dobio veliku sportsku manifestaciju koja okuplja sportiste iz cijelog svijeta. Naša, sada već velika trka zadovoljstva, oborila je rekord po broju učesnika jednako kao i sam polumaraton, što samo potvrđuje da smo svake godine sve bolji i bolji”, izjavila je PR menadžer Banjalučke pivare Milka Stanivuković.

Pobjednk Nektar fan ran trke je Ante Živković iz Dubrovnika koji je dobio 250.000 mililitara piva, drugo mjesto je pripalo Emiru Hasdoru i treće mjesto Nikoli Petroviću.

Učesnici su trku zadovoljstva trčali na stazi dugoj 2,5 klimetra u užem centru grada, a Banjalučka pivara se pobrinula da dodatnim sadržajima cijeli događaj učini još zabavnijim.

"Nektar fun run" i banjalučki polumaraton su neki od najljepših načina promocije Banjaluke, a Banjalučka pivara nastoji da podrži sve događaje koji su od značaja za razvoj i unapređenje lokalne zajednice, stoji u saopštenju kompanije.

Ostale vijesti