• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger i Arsenal - kraj posle 1.235 utakmica!

Autor mondo.rs

"Tobdžije" su na dostojanstven način ispratile iz kluba legendardnog trenera. "Pred mojim naslednikom je svetla budućnost", rekao je Francuz.

Hadersfild - Arsenal 0:1!

Nije Arsenal mogao ni gore ni dole sa šestog mesta, ali je u poslednjem kolu Premijer lige ipak zabeležio važnu pobedu.

Prekinuta je serija od sedam poraza u gostima u Premijer ligi, započeta 14. januara u Bornmutu, a legendarni Arsen Venger dobio je oproštaj kakav zaslužuje - kada već njegovi puleni nisu mogli da pobede Atletiko Madrid i plasiraju se u finale Lige Evrope.

"Naravno da sam preplavljen emocijama posle 1.235 utakmica u jednom klubu. Da bismo se rastali sa uživanjem, morali smo da pobedimo. Pobede su ono što me čini srećnim i momci su to uradili za mene. Bio je ovo lep dan za sve, jer je i Hadersfild srećan što je opstao u ligi", izjavio je Arsen Venger neposredno posle meča.


On je stigao u Arsenal septembra 1996. Tada je imao 46 godina, sada čak 68 i pitanje je kakav će biti njegov sledeći angažman u fudbalu.

"Ne osećam olakšanje, tužan sam. Moraću da se adaptiram na drugačiji život, ali svestan sam da je u jednom trenutku moralo da se završi. Verujem da sam ostavio pečat u Arsenalu. Tri puta smo osvojili Premijer ligu, imali smo niz od 49 utakmica bez poraza, a veoma sam ponosan na sedam trofeja u FA kupu. Za vreme mog boravka izgradili smo novi stadion i novi trening centar".

Venger je klubu i navijačima poželeo sve najbolje u budućnosti, istakavši da mogu da ga smatraju jednim od njih.

"Mislim da je pred mojim naslednikom svetla budućnost, jer ovaj tim ima kvalitet i dobar stav. Potrebno mu je nekoliko pojačanja i ako uspeju da ih dovedu, mislim da će se Arsenal boriti za titulu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC