• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević i Veselinović: Zaslužena pobeda Zvezde

Autor mondo.rs

Treneri složni u oceni da su beogradski crveno-beli bili bolji od novosadskih.

Sva tri puta ove sezone, Crvena zvezda je uspela da savlada Vojvodinu. Posle 2:0 u Beogradu, dva puta je bilo 2:1 u Novom Sadu.

Početkom marta, beogradski crveno-beli do bodova na "Karađorđu" došli su golom Bena u 84. minutu iz penala, a ovaj put preokretom, pošto je domaćin poveo.

I Vladan Milojević i Aleksandar Veselinović složni su u oceni da je Zvezda zasluženo pobedila ove subote, mada je opšti utisak da su i jedna i druga ekipa mogle da prikažu više.

"Mislim da je ovo danas bila dobra utakmica, iako nije imala takmičarski značaj. Videli smo da su obe ekipe želele da pobede i mislim da tako i treba uvek da bude. Bila je dorba utakmica, kontrolisali smo dosta dobrih stvari, ali i teško vreme je sputavalo fudbalere obe ekipe. Rekao sam da ću dati priliku igračima koji apsolutno zaslužuju da igraju i dobili su je, mislim da smo zasluženo pobedili Vojvodinu koja je nova ekipa. Imaju strašnog trenera i očekujem da budu znatno jači sledeće sezone", izjavio je Zvezdin trener posle utakmice pred kamerom TV Arena Sport.

Veselinović je čestitao rivalu titulu i poželeo da dobro predstavlja Srbiju u Evropi naredne sezone.

"Mislim da je u ovom trenutku sasvim jasno da je Crvena zvezda kvalitetnija ekipa, nemam šta da zamerim svojim momcima. Napravili smo dve-tri dobre prilike i ne možete više da očekujete protiv takvog rivala. Mi smo u fazi prelaza. Čak šestorica igrača iz naše škole su završila duel protiv Zvezde i to je put kojim želimo da idemo", rekao je strateg Novosađana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC