• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ikardi i Dibala su tu, ali nema Kranevitera

Autor mondo.rs

Horhe Sampaoli objavio širi spisak Argentine za Mundijal u Rusiji.

Bila bi zaista nepravda da se nišu našli makar na širem spisku, a da li će i putovati na Svetsko prvenstvo u Rusiji, to ćemo još videti.

Paulo Dibala i Mauro Ikardi i dalje mogu da sanjaju o odlasku na Mundijal, pošto ih je selektor Horhe Sampaoli, ipak, uvrstio među 35 fudbalera koji će proći pripreme.

Po pisanju argentinskih medija, šanse da se nađu na listi od 23 igrača su i dalje jako male... Zvanično jer je konkurencija ogromna, nezvanično, jer nisu u dobrim odnosima sa Lionelom Mesijem.

Kako bilo, sjajni ofanzivni vezista Juventusa i napadač Intera imaju čemu da se nadaju, za razliku od 24-godišnjeg defanzivnog veziste Zenita, Matijasa Kranevitera, koji i pored velikog kvaliteta nije dobio poziv Sampaolija.

Tokom kvalifikacija tri puta je odigrao celu utakmicu, a sedam presedeo na klupi, međutim, sada je izostavljen. Kao i Erik Lamela iz Totenhema, Anhel Korea iz Atletiko Madrida, Havijer Pastore iz Pari Sen Žermena, Alehandro Gomez iz Atalante, Hoakin Korea iz Sevilje, pa i mladi Đovani Simeone iz Fiorentine ili veteran Karlos Tevez iz Boke Juniors.

I bez svih tih imena, "gaučosi" će biti strahovito jaki.

Poziv na širi spisak dobili su:

golmani: Serhio Romero (Mančester junajted), Vilfredo Kabaljero (Čelsi), Nahuel Guzman (Tigres), Franko Armani (River Plejt),

odbrambeni igrači: Gabrijel Merkado (Sevilja), Nikolas Otamendi (Mančester siti), Havijer Maskerano (Hebej), Federiko Facio (Roma), Markos Roho (Mančester junajted), Markos Akunja (Sporting Lisabon), Nikolas Taljafiko (Ajaks), Ramiro Funes Mori (Everton), Herman Pecela (Fiorentina), Kristijan Ansaldi (Torino),

vezisti: Eduardo Salvio (Benfika), Lukas Bilja (Milan), Ever Banega (Sevilja), Đovani Lo Selso (PSŽ), Manuel Lansini (Vest Hem), Enco Perez (River Plejt), Pablo Perez (Boka Juniors), Leandro Paredes (Zenit), Gvido Pizaro (Sevilja), Rodrigo Batalja (Sporting Lisabon), Rikardo Senturion (Rasing), Anhel Di Marija (PSŽ), Dijego Peroti (Roma), Maksimilijano Mesa (Independijente),

napadači: Paulo Dibala (Juventus), Serhio Aguero (Mančester siti), Gonzalo Iguain (Juventus), Lionel Mesi (Barselona), Mauro Ikardi (Inter), Lautaro Martinez (Rasing) i Kristijan Pavon (Boka Juniors).

Najveća briga je da li će Serhio Aguero stići da se oporavi od povrede i pripremi za napore koji njegovu selekciju očekuju prvo u duelima protiv Islanda, Hrvatske i Nigerije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC