• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Vojvodine menja Donalda u Zvezdi

Autor mondo.rs

I dalje nezvanično, ali su detalji dogovora već isplivali u javnost.

 Kapiten Vojvodine menja Donalda u Zvezdi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Dušan Jovančić će naredne sezone nositi dres Crvene zvezde. Pisalo se o tome već nedeljama, a ovog ponedeljka su u javnost isplivali i detalji transfera. 

Navijački portal RSB objavio je da će kapiten Vojvodine potpisati ugovor na dve godine, uz opciju produžetka na još jednu, a portal Mozzart Sport prenosi da će 27-godišnji defanzivni vezista zarađivati 120.000 evra po sezoni. Uz ove, MONDO je došao i do informacije da će Jovančić, koji dolazi kao slobodan igrač pošto mu po završetku sezone ističe ugovor, za potpis od crveno-belih dobiti 200.000 evra.

Jovančić se u nedelju, upravo protiv Crvene zvezde na "Karađorđu", istakao sjajnom asistencijom kada je petom ostavio loptu Lazaru Arsiću, koji je potom bio precizan udarcem sa distance. Ove sezone je odigrao ukupno 37 utakmica i postigao tri gola. Pre dolaska u Novi Sad igrao je za Borac Čačak i Zemun, a prve godine karijere proveo je u niželigašima Slaviji i Šumadiji iz Jagnjila.

Njegova uloga u Crvenoj zvezdi biće da nadomesti odlazak Mičela Donalda, kojem nije ponuđen novi ugovor, ali je pitanje hoće li uspeti da se nametne za ulogu startera jer u klubu ostaju Nenad Krstičić i Branko Jovičić, a navodno se crveno-beli trude i da dovedu Zdravka Kuzmanovića.

S druge strane, Jovančićev dolazak mogao bi da znači i odlazak Uroša Račića u Bolonju ili neki drugi klub.

Pored Jovančića, još jedan fudbaler koji je ne tako davno nosio dres Vojvodine mogao bi ovog leta da pređe u Zvezdu. Reč je o Dejanu Melegu, koji i dalje traži način da raskine ugovor sa turskim Kajzerijem, mada nije isključena i opcija da crveno-beli plate određeno obeštećenje za 23-godišnjeg ofanzivnog vezistu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC