Melanija Tramp operisana

Autor:

Prva dama SAD Melanija Tramp primljena je u bolnicu u blizini Vašingtona, gde je u ponedeljak imala operaciju bubrega, a posetio ju je njen suprug, predsednik SAD Donald Tramp.

0
A- A A+


"Ovog jutra (u ponedeljak), prva dama Melanija Tramp podvrgnuta je proceduri embolizacije za lečenje benignog bubrežnog stanja. Procedura je bila uspešna i nije bilo komplikacija", saopštila je portparolka prve dame Stefani Grišam, prenosi Si-En-En.

Kako je precizirala, Tramp (48) je primljena u nacionalni vojni medicinski centar "Volter Rid" i verovatno će ostati tamo do kraja nedelje.

Si-En-En navodi da je njen suprug, američki predsednik Donald Tramp, bio u Beloj kući tokom operacije.

On je, prenosi AP, helikopterom otišao da poseti suprugu u vojnom medicinskom centru, a na Tviteru je objavio da je Melanija dobro raspoložena, prenosi AP.

"Na putu ka medicinskom centru 'Volter Rid' kako bih video našu sjajnu prvu damu, Melaniju. Uspešna procedura, ona je dobro raspoložena. Hvala svima na dobrim željama", poručio je Tramp.

Bela kuća nije objavila detalje o zdravstvenom stanju prve dame, ali AP navodi da dva urologa, za koje napominje da nisu upoznati s stanjem Melanije, smatraju da je najverovatnije objašnjenje za intervenciju vrsta benignog tumora bubrega, poznatog kao angiomiolipom.

Ostale vijesti