• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

G7: 10 puta jači Hi-Res zvuk i vufer zvučna kutija

Autor mondo.rs

Novi premijum model nudi jači bas, 3D Surround i kristalno jasan zvuk preko internog zvučnika i slušalica.

Novi telefon kompanije LG imaće izuzetan kvalitet zvuka, kao stvoren za korisnike koji žele da uživaju u omiljenoj muzici i filmovima preko svojih slušalica i ugrađenog zvučnika. Prvi put dostupan na LG G7 ThinQ smartfonu, Boombox zvučnik povećava nivo baznog zvuka za više od šest decibela sa dvostrukom količinom basa.

Tokom razvijanja LG G7 ThinQ, kompanija LG uzela je u obzir da se današnji korisnici sve više služe smart telefonima kod kuće ili tokom aktivnosti zvan kuće, kako bi slušali svoje omiljene pesme. Mnogi koriste eksterne Bluetooth zvučnike zato što nisu zadovoljni kvalitetom zvuka i jačinom konvencionalnih zvučnika na pametnim telefonima.

Zahvaljujući ovim povratnim informacijama od potrošača, audio inženjeri kompanije LG pronašli su nov način da iskoriste unutrašnjost pametnih telefona kao rezonantnu kutiju, kako bi pojačali zvuk više od deset puta u poređenju sa tipičnim pametnim telefonima. Sa Boombox zvučnikom, LG G7 ThinQ je u mogućnosti da generiše impresivniji „boombox” zvuk, bez potrebe za eksternim zvučnicima. Kad se postavi na čvrstu površinu ili kutiju, LG G7 ThinQ koristi svoju rezonantnu kutiju kao vufer, kako bi još više pojačao efekat basa.

Za korisnike koji preferiraju slušalice, LG G7 ThinQ je prvi smart telefon, koji nudi DTS:X 3D Surround zvuk, sve do 7.1 kanala, bez potrebe za skupim, premijum slušalicama. Za razliku od drugih stereofonskih tehnologija, koje isporučuju vrhunski zvuk samo sa specifičnom muzikom, DTS:X podržava bilo koji tip sadržaja, kako bi stvorio osećaj prostornog zvuka i iskustvo slušanja učinio impresivnijim.

Ostavši dosledan LG tekovinama vrhunskog zvuka na smart telefonima, LG G7 ThinQ poseduje Hi-Fi Quad DAC, koji može da proizvede visoke impedanse u vrhunskim slušalicama za prave ljubitelje kvalitetnog zvuka. Hi-Fi Quad DAC ujedinjuje četiri konvertera sa digitalnog na analogno u samo jedan zvučni čip, snižavajući stopu ukupne harmonične distorzije (THD) na 0.0002 procenta, za izuzetno preciznu reprodukciju zvuka. LG G7 ThinQ podržava i Master Quality Authenticated (MQA) audio format, koji obezbeđuje visok kvalitet zvuka u maloj veličini datoteke.

Model LG G7 ThinQ se ne zaustavlja, što se inovacija tiče, na muzici. Ovaj telefon prvi ima i najsvetliji LCD ekran sa „notch“-em, koji može i da se sakrije, ali i druge funkcije zbog kojih je jedinstven na pretrpanom smartfon tržištu.

LG G7 ThinQ će uskoro imati premijeru u Srbiji i regionu, nakon čega ga očekujemo u slobodnoj i u prodaji kod operatora.

LG G7 ThinQ: Product Video
Izvor: LG Mobile Global

LG G7 ThinQ: Main TVC with BTS
Izvor: LG Mobile Global

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS