Drama u Beogradu: Rukometaš pravio džumbus

Autor:

Nekadašnji kapiten reprezentacije razvalio vrata porođajne sale u Višegradskoj gde je ležala njegova verenica, koja se prevremeno porodila. Smirivala ga Marija Šerifović, javljaju tabloidi.

0
A- A A+
parking, porodilište, narodnog fronta, donacija Foto: Mondo/ Goran Sivački Ilustracija

Nekadašnji kapiten rukometne reprezentacije Jugoslavije, Nedeljko Jovanović (47), proteklog vikenda napravio je skandal u GAK Višegradska jer mu se verenica porodila u 22. nedelji trudnoće i na svet donela bebu tešku samo 500 grama.

Nedeljko Jovanović, nekadašnji reprezentativac Jugoslavije u rukometu Foto: MN Press/arhiva Nedeljko Jovanović, nekadašnji reprezentativac Jugoslavije u rukometu

Nekadašnji najbolji rukometaš sveta bio je besan i lomio je sve pred sobom. Ubrzo je, kako saznajemo u porodilištu, stigla i njihova bliska prijateljica Marija Šerifović, koja je nekako uspela da ga smiri, javlja "Kurir".

Nedeljković je okrivljavao lekare za prevremeni porođaj njegove verenice, koja je tu neposredno pre prebačena iz druge klinike zbog komplilkacija, piše tabloid "Alo".

Lekari su utvrdili da je porođaj počeo i prva briga im je bila da spasu majku, kaže izvor tabloida. Beba je rođena sa 600 grama i u teškom je stanju.

Kako je incident prijavljen policiji, proslavljeni sportista će danas dati izjavu organima reda.

Ostale vijesti