Borčeva nada - Kup Grada

Autor:

Banjalučki "crveno-plavi" u četvrtak od 19 časova na Gradskom stadionu protiv Krupe imaće priliku da osvoje jedini trofej ove sezone.

Borčeva nada - Kup Grada Foto: MONDO/Vedran Ševčuk

Fudbalska sezona u BiH približava se finišu, a banjalučkom Borcu ostalo je da odigra još dvije utakmice, i to obje pred svojim navijačima.

Prije posljednjeg kola Premijer lige BiH, odnosno Lige za opstanak u subotu protiv tuzlanske Slobode (17 časova), banjalučki "crveno-plavi" u četvrtak od 19 časova na Gradskom stadionu protiv Krupe imaće priliku da osvoje jedini trofej ove sezone.

U finalu Kupa Grada, kao i prošle godine, Borac i Krupa odlučivaće o pobjedniku takmičenja na nivou Grada Banjaluke.

Domaćin je prošle godine bio uspješniji na penale, pa se svi u Platonovoj nadaju da će ponoviti uspjeh, te tako bar sa jednim peharom okončati sezonu 2017/18, u kojoj su ipak ostvarili cilj, opstanak u bh. eliti, ali i stigli do negativnog rekorda.

"Krupa je jedna konstanta, dvije godine već igraju Ligu za prvaka. Očekujem dobru utakmicu. Kadrovskih problema imamo i mi i oni, ali motiva neće nedostajati. Očekujem i dosta publike. Malu prednost dajem Krupi, međutim daćemo sve od sebe da osovojimo pehar", rekao je novi sportski direktor FK Borac i do kraja sezone pomoćnik u stručnom štabu, Marko Maksimović, a prenosi klupski sajt.

FK Borac, osvajač Kupa Grada Banjaluka 2017. godine Foto: MONDO/Vedran Ševčuk FK Borac, osvajač Kupa Grada Banjaluka 2017. godine


DONATORSKO VEČE

Iz kluba je potvrđeno da će i ove godine biti održano donatorsko veče, koje je zakazano za 1. jun u restoranu Stara Ada.

Već duže povrijeđeni Nemanja Trkulja, Luka Lučić, Siniša i Stefan Dujaković, neće nastupiti ni na ovom meču.

"Igraće Bojan Puzigaća i Mahir Karić sigurno, jer ne mogu nastupiti u subotu, s obzirom da imaju parne kartone. Roster je skraćen, ali borićemo se da odbranimo trofej", dodao je Maksimović.

Ostale vijesti