• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iznenađenje: Sada je ON najbliži Arsenalu

Autor mondo.rs

Otpali su Vijera, Alegri, Tuhel...

Ko će naslediti Arsena Vengera u Arsenalu?

Maks Alegri je rekao da ostaje u Juventusu, Tomas Tuhel je preuzeo PSŽ, Patrik Vijera je poziv bivšeg kluba shvatio kao neozbiljan, Mikel Arteta je još uvek uz Pepa Gvardiolu, dok bi Karlo Anćeloti radije "skoknuo" do rodne Italije...

Ali, kandidat na koga su mnogi zaboravili - ponovo je aktuelan!

Austrijski stručnjak Ralf Hasenhitl (50) danas je neočekivano sporazumno raskinuo ugovor sa Lajpcigom i slobodan je u izboru nove sredine, a mnogi su u Nemačkoj ovaj potez protumačili kao potencijalni odlazak u Arsenal, pre svega zbog stila fudbala koji on gaji.

Ofanzivan, atraktivan...

Lajpcig je na zvaničnom sajtu objavio da se rastaje sa trenerom godinu dana pre isteka ugovora i da su oni želeli da ga zadrže i naredne sezone, ali je Hasenhitl insistirao da ode.


U ovom "Red Bul" projektu imao je odlične uslove, pravio je fantastične rezultate prethodne dve godine (drugo i šesto mesto u Bundes ligi, četvrtfinale Lige Evrope), a videćemo da li je upravo ostavku ponudio jer na stolu ima poziv Arsenala.

Njega će najverovatnije zameniti Marko Rose iz još jednog Red Bul kluba - Salcburga, dok je naslednika Nika Kovača izabrao i Ajntraht - to će biti Adi Hiter iz Jang Bojsa.

Ove srede tako je bila veoma prometna "trenerska pijaca" pošto su do podneva premijerligaški klubovi Everton i Vest Hem odlučili da smene Sema Alerdajsa i Dejvida Mojesa nezadovoljni prethodnom sezonom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC